Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Ι.Ο.ΑΣ. - Ευχαριστήρια επιστολή για τη 16η «Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα» - Σάββατο, 15 Οκτ 2022

Αγαπημένοι μας Εθελοντές, Φίλοι και Συνεργάτες του Ινστιτούτου.
Έχω τη μεγάλη χαρά να σας διαβεβαιώσω πως η συμμετοχή ΣΑΣ στη δράση του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου 2022 ήταν, για μια ακόμη φορά, απόλυτα ικανοποιητική και  ενθουσιώδης.
 
Ξεπεράσατε με την παρουσία και το πάθος σας κάθε προσδοκία ώστε, όχι μόνο να πραγματοποιήσουμε μια ακόμα επιτυχημένη «Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα», την 16η κατά σειρά, αλλά και, να περάσουμε, σε όσους συμμετείχαν, σημαντικά μηνύματα που αφορούν στην Οδική Ασφάλεια και όχι μόνο.  Φροντίσατε, με εξαιρετική συνέπεια, το μήνυμα «όλοι διασκεδάζουν, ένας ΔΕΝ πίνει, ο Οδηγός της Παρέας» να μεταφερθεί απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα και σας ευχαριστώ, θερμά, γι’ αυτό!
 
Όμως, μια μοναδική βραδιά δεν είναι αρκετή ώστε το μήνυμα  «αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί» να περάσει στην συνείδηση του καθενός και της καθεμιάς από εμάς.


Έτσι, για μια ακόμη φορά, θέλω να σας παρακαλέσω, ΘΕΡΜΑ, να μοιράζεστε το μήνυμα αυτό παντού και συνεχώς-- με συγγενείς, φίλους, συνεργάτες, συναδέλφους ή απλά γνωστούς  -- όπως και τις θέσεις που έχουμε υιοθετήσει για τήρηση αποστάσεων, μη χρήση κινητού ενώ οδηγούμε, ευγένεια στους δρόμους, τήρηση προτεραιοτήτων, αυστηρή χρήση ζώνης ασφαλείας και κράνους και άλλα θέματα που στο Ινστιτούτο πάντα προωθούμε.
 
Τέλος, σας επισυνάπτουμε το Δελτίο Τύπου με τα αποτελέσματα της φετινής δράσης και σας συνιστώ να τα μοιραστείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που όλοι διαθέτετε, να παροτρύνετε τους δικούς σας ανθρώπους να μοιράζονται τις αναρτήσεις σας και, αφού επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας
www.ioas.gr,να μοιράζεστε κάθε νέα ανάρτηση ώστε τα μηνύματα και οι δράσεις μας να ταξιδέψουν παντού. Το Δελτίο Τύπου μπορείτε να βρείτε εδώ.
 
Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) "Πάνος Μυλωνάς" χρειάζεται μια δυνατή φωνή, τη δική σας φωνή,  για να ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και να ακουστεί, δυνατά, παντού ώστε να φτάσει η στιγμή που θα γιορτάσουμε την επίτευξη του οράματός μας που είναι «ένας κόσμος χωρίς τροχαία δυστυχήματα»!
 
Σας ευχαριστώ, και πάλι, από καρδιάς που, χρόνια τώρα, στέκεστε δίπλα μου για να στηρίξετε αυτό το, τόσο σημαντικό, «έργο ζωής!», για έναν καλύτερο κόσμο που τον αξίζουμε κι τόσο το έχουμε ανάγκη…
 
Η στήριξή σας με τιμάει ιδιαιτέρα και αυτό το εκτιμώ πολύ.

Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά                                                                   
Πρόεδρος Δ.Σ.  




Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα
Τ: +30 210 8620150
www.ioas.gr | fb/ioas.panos.milonas

Δεν υπάρχουν σχόλια: