Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Ε. Π. Κ. Κρήτης: "Επιτυχής η παρέμβαση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης προς την Vodafone"

Δελτίο Τύπου 7-9-2022

Επιτυχής η παρέμβαση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης προς την Vodafone.

Έπειτα από καταγγελία καταναλώτριας ότι η εν λόγω εταιρεία δεν την προστάτεψε ,με φραγή επί πλέον εξερχομένων sms  με αποτέλεσμα να υπερβεί τον αριθμό των sms και να χρεωθεί πλέον 755,33 ευρώ. Συγκεκριμένα η εν λόγω καταναλώτρια είχε αγοράσει πακέτα sms 1.500 για ένα μήνα. Η καταναλώτρια ξέφυγε έκανε παραπάνω, δεν ενημερώθηκε, δεν υπήρξε φραγή, ενημερώθηκε όμως γι αυτήν την. Υπέρβαση ότι χρεώθηκε επί πλέον ποσού 755,33,καθώς υπήρξε υπέρβαση.

Η καταναλώτρια επικοινώνησε  με την Εταιρεία σε τοπικό γραφείο, αλλά και μέσω e-mail, διαμαρτυρόμενη, δεν  πήρε επαρκή απάντηση. Υπήρξε, όμως, τηλεφωνική επικοινωνία με υπάλληλο της Εταιρείας που της απαιτούσε  την καταβολή του ποσού τής επί πλέον χρέωσης.

Αφού η καταναλώτρια δεν βρήκε άκρη, απευθύνθηκε στην Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, καταγγέλλοντας  το γεγονός. Η Ένωση κάνοντας την πρέπουσα παρέμβαση, πέτυχε την  ολική διαγραφή της απαίτησης των 755,33 ευρώ.

Μετά από  τα παραπάνω, καλούμε κάθε Καταναλωτή που αισθάνεται ότι, τα δικαιώματα του κατά πατιούνται από οποιονδήποτε να μας το καταγγείλει άμεσα και εγγράφως, αφού προηγουμένως κλείσει ραντεβού στο τηλ. 2821092306 ή στο e-mail: epkxan @gmail.com

H Πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

Ιωάννα Μελάκη

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: