Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Ε.Π.Κ.Κρήτης : "Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Καταναλωτή και Αγοράς (Ε.Σ.Κ.Α) η Ιωάννα Μελάκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 6-9-2022

Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Καταναλωτή και Αγοράς (ΕΣΚΑ) ορίστηκε  από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με την υπ’ αριθμ. 1620/22-8-2022  απόφαση , η πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, κ. Ιωάννα Μελάκη.

Το γεγονός γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της, η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης,, εκφράζοντας την ικανοποίησή της, για την εξέλιξη αυτή, σχολιάζοντας πως «η συμμετοχή αυτή αποτελεί τιμή, για την Περιφέρεια Κρήτης και τους καταναλωτές της Κρήτης»

Σε γραπτή της δήλωση, η κα. Μελάκη σημειώνει: «αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μένα προσωπικά η επιλογή μου, από τον υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων ,για τη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Καταναλωτή & Αγοράς.

Είμαι άνθρωπος, που χρόνια υπηρέτησα την αγορά και τους κανόνες της, από την θέση του Ελεγκτή της Αγοράς, στο ίδιο Υπουργείο. Εδώ και 14 συναπτά έτη, προσφέρω εθελοντικά τις υπηρεσίες μου, μέσα από την Συλλογικότητα της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, ως εκλεγμένο μέλος, με το αξίωμα της Προέδρου αυτής.

 Επειδή, ζούμε δύσκολα χρόνια, οικονομικής πίεσης και βαλλόμαστε από παντού ως καταναλωτές, υπόσχομαι ότι στην τριετή νέα  θητεία μου,  θα συνεχίσω να  αγωνίζομαι , με όλες μου τις δυνάμεις, για ένα δυνατό Εθνικό Συμβούλιο Καταναλωτή &Αγοράς, για μια νέα ισορροπία της αγοράς και για ένα καταναλωτή μη φοβισμένο, αλλά καταναλωτή δυνατό που να διεκδικεί τα νόμιμα δικαιώματά του, σε όλα τα επίπεδα, αφού πλέον η Αγορά θα τηρεί σε κλίμα διαφάνειας τους κανόνες που την διέπουν».

Η Πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

Ιωάννα Μελάκη

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Α/Μ 35
Ταχ. Δ/νση: Πλ.1866  Αρ.2
Email:
epkxan@gmail.com                                                         
Τηλ-Φαξ: 2821092666 - 2821092306

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: