Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Ε.Π.Κ. Κρήτης: "Ευχές για τον κ. Μιχάλη Καραμαλάκη, νέο Γενικό Γραμματέα Προστασίας του Πολίτη"

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, συγχαίρει τον νέο Γραμματέα, Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Καραμαλάκη, με σχετική Ανακοίνωση προς τα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης.

Η Ανακοίνωση

Η Πρόεδρος, κ. Ιωάννα Μελάκη, και το Δ.Σ. της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης,  συγχαίρουν τον Επίτιμο Αρχηγό ΕΛ.ΑΣ. Στρατηγό ε.α. κ. Μιχάλη Καραμαλάκη, για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ως Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και τού εύχονται καλή δύναμη, στο δύσκολο έργο που ανέλαβε και συνεχίζει η ανακοίνωση:

"Με χαρά και ανακούφιση, δεχτήκαμε ως πολίτες, την ανακοίνωση της τοποθέτησης, σε ένα τόσο ευαίσθητο πόστο, ενός έμπειρου και άριστου πρώην αξιωματικού της αστυνομίας, όχι μόνο με βαθιά γνώση των προβλημάτων του πολίτη, αλλά και ενός ακούραστου ανθρώπου που πρώτο μέλημα του ήταν η προσφορά προς τον πολίτη και υπέρτατη προσπάθεια του, να πλησιάσει με καινοτόμες δράσεις, τον πολίτη του σήμερα. Ένα πολίτη με πολλούς φόβους και ανασφάλειες λόγω συγκυριών.

Θεωρούμε δεδομένη, την συνέχεια της συνεργασίας μας και από την νέα του θέση, για το καλό της κοινωνίας, μιας κοινωνίας τελείως διαφοροποιημένης, που η ασφάλεια του Πολίτη, έχει πρωτεύοντα ρόλο".

Η Πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

Ιωάννα  Μελάκη

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Α/Μ 35

Ταχ. Δ/νση: Πλ.1866  Αρ.2

E-mail: epkxan@gmail.com

Τηλ-Φαξ: 2821092666 - 2821092306

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: