Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Ε.Π.Κ. Κρήτης: "Ζητείται άμεση ενημέρωση για τους δικαιούχους αποζημίωσης της Ασπίδας Πρόνοια ΑΕΓΑ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 6-5-2022

Επιστολή προς τον Ασφαλιστικό Εκκαθαριστή κ. Βασιλόπουλο Σωτήριο, έστειλε η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, ζητώντας άμεση ενημέρωση για τους δικαιούχους αποζημίωσης, της «Ασπίδας Πρόνοια ΑΕΓΑ». Στην επιστολή της η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, αναφέρει:

κ. Εκκαθαριστά,

Κατά πρώτον, σας καλωσορίζουμε στην εκκαθάριση, σε μια δύσκολη θεσμική θέση, ευχόμενοι Υγεία, δύναμη και καλό έργο στην διάρκεια της θητείας σας.

Κατά δεύτερον σε συνέχεια της από 01/02/2021 ανακοίνωσής σας προς τους δικαιούχους αποζημίωσης της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ, σχετικά με την πραγματοποίηση σταδιακών καταβολών για τη διανομή, εκ μέρους σας, και από το εγγυητικό Κεφάλαιο και προκειμένου να ενημερώσουμε τα μέλη μας, δικαιούχους της αποζημίωσης ,εάν θα προβείτε άμεσα στην καταβολή του υπολοίπου του 7%.

Επίσης, πότε προβλέπεται να προβείτε σε κάλυψη της υπόλοιπης δικαιούμενης αποζημίωσης, καθώς έχουν περάσει 12 χρόνια από την Κρατική επιβολή του κλεισίματος της εταιρείας Ασπίς Πρόνοια και οι δικαιούχοι ως επί το πλείστον έχουν αποζημιωθεί με το ελάχιστο ποσό του 3-7%.

Έπειτα από τα παραπάνω, παρακαλούμε όπως τύχουμε της άμεσης απάντησης σας, προκειμένου και εμείς ως Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης προβούμε στις δέουσες ενέργειες για την διεκδίκηση των απαιτήσεων των θυμάτων της Εταιρείας που βρίσκεται υπό εκκαθάριση και οι άνθρωποι αυτοί αποζημιωθούν όπως υπάρχουσα Νομοθεσία ορίζει".

Με Εκτίμηση

Η Πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

Ιωάννα Μελάκη

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Α/Μ 35
Ταχ. Δ/νση: Πλ.1866 Αρ.2
E-mail:
epkxan@gmail.com

Τηλ-Φαξ: 2821092666 - 2821092306

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: