Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Διαγραφή 83% δανείου καταναλωτή με εργασιακή αστάθεια με τη στήριξη της ΕΕΚΕ

Νέα διαγραφή τραπεζικής οφειλής ποσοστού 83% πέτυχε η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ για λογαριασμό δανειολήπτη καταναλωτικού δανείου συνολικού ύψους 14.650€.

Η εν λόγω υπόθεση αφορά καταναλωτή με εργασιακή αστάθεια, αποτέλεσμα της οποίας υπήρξε ο υπερδιπλασιασμός του καταναλωτικού του δανείου.

Δυστυχώς, παρά την αποδεδειγμένη αδυναμία του οφειλέτη να εξυπηρετήσει το δάνειό του αλλά και τις μικρές καταβολές που πραγματοποιούσε, το πιστωτικό ίδρυμα δεν δεχόταν να προχωρήσει σε κάποια ευνοϊκή ρύθμιση για την εξυπηρέτηση του χρέους.

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, κατόπιν διαπραγματεύσεων με το πιστωτικό ίδρυμα και το fund που είχε μεταβιβαστεί το δάνειο, κατάφερε τη διαγραφή ποσού ύψους 12.150€ και την αποπληρωμή του δανείου με την καταβολή 2.500 ευρώ.

H ΕΕΚΕ παρέχει από το 2010 στους καταναλωτές υποστήριξη και συμβουλευτική για την εξωδικαστική ρύθμιση των οφειλών τους προς τα πιστωτικά ιδρύματα.

Καλούνται οι καταναλωτές που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα στη ρύθμιση των οφειλών τους, να επικοινωνούν με την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

Δεν υπάρχουν σχόλια: