Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Ε.Π.Κ. Κρήτης: "Οι δικαιούχοι των πρώην ασφαλιστικών εταιρειών Aspis Πρόνοια και Comercial value απαιτούν την καταβολή της αποζημίωσής τους"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2-10-2020

Επιστολή στην Εκκαθαρίζουσα Αρχή των πρώην Ασφαλιστικών εταιρειών Aspis Πρόνοια  και Commercial value έστειλε η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, μεταφέροντας το ερώτημα και την αγωνία των μελών της, για την πληρωμή του υπολοίπου της αποζημίωσής τους. Στη σχετική επιστολή η Ένωση  Προστασίας των Καταναλωτών Κρήτης, αναφέρει:

"Κύριοι,

 Μέλη της Ένωσής μας, δικαιούχοι της αποζημίωσης των πρώην Ασφαλιστικών εταιρειών Aspis Πρόνοια και Commercial value, που έχουν λάβει το 6 με 7%  αυτής επικοινωνούν καθημερινά μαζί μας και μας ρωτούν πότε θα λάβουν (χρονικά) το υπόλοιπο του δικαιούμενου ποσού αποζημίωσης και εάν έχει ενεργοποιηθεί, ο ειδικός λογαριασμός του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής, όπως  με την νομοθετηθείσα πρόσφατα απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών, έχει οριστεί (άρθρο 92 του ν. 4714/2020 (Α148/31-07-2020)).
Παρακαλούμε όπως ενημερωθούμε άμεσα επ  αυτών καθώς η αγωνία των δικαιούχων απαίτησης μελών μας είναι στα ύψη λόγω της υπάρχουσας οικονομικής συγκυρίας, (Πανδημία -Κορονοϊός) που η οικονομική ρευστότητά τους έχει θιγεί ποικιλοτρόπως.

Με Εκτίμηση
Η Πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

Ιωάννα Μελάκη

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Α/Μ 35
Ταχ.Δ/νση:Πλ.1866  Αρ.2
Email: epkxan@gmail.com                                                         
Τηλ-Φαξ:2821092666-28210 92306

Δεν υπάρχουν σχόλια: