Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Νέο Δ.Σ. στην Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟY 13-6-2017
Νέο Δ.Σ. απέκτησε  η ΄Ενωση  Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης ,από το Σώμα της Εκλογικής Συνέλευσης που πραγματοποίησε εκλογές, στις  10-06-2017. Στις εκλογές πλειοψήφησε  η υποψηφιότητα της κ. Μελάκη Ιωάννας, η οποία αναλαμβάνει το αξίωμα της Προέδρου και η οποία  μετά  την εκλογή  της δήλωσε στον τύπο :
«Η  μαζική εκλογή μου στις εκλογές  της  Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης  ,με βρίσκει αφενός ηθικά ικανοποιημένη, για την τιμητική επιλογή στο πρόσωπό μου, καθώς  οι καταναλωτές εκτίμησαν την συμμετοχή μου  στο κοινωνικό γίγνεσθαι  μέσα από την Ένωση Καταναλωτών , αλλά και ακόμα με φορτώνει με  περισσότερη  ευθύνη ,για μεγαλύτερους αγώνες ,για την προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών –καταναλωτών, ιδιαίτερα στις μέρες μας, που τα οικονομικά , οικογενειακά ,κοινωνικά ,περιβαντολλογικά  προβλήματα των πολιτών ,βιαίως έχουν  καταπατηθεί και έχουν ισοπεδωθεί ανεπανόρθωτα.
Η θέση, που μου εμπιστεύτηκε η Κοινωνία των πολιτών της Κρήτης, είναι θέση συμπαράστασης, στήριξης των προβλημάτων τους, και όχι «καρέκλα  εξουσίας», καθώς όλη η προσπάθεια στηρίζεται στον εθελοντισμό, πιστεύω ότι θα μπορέσω σαυτά τα δύσκολα καθήκοντα να ανταποκριθώ . Υποσχόμενη ότι θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις τα προβλήματα των πολιτών, τα προβλήματα της Κρητικής  κοινωνίας.
Καλώ όλους τους πολίτες της Κρήτης  που νοιώθουν αδύναμοι λόγω των συσσωρευμένων προβλημάτων που τους έχουν δημιουργήσει οι δύσκολες μέρες των καιρών ,να  απευθυνθούν στην Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, εκεί με τις δομές που διαθέτει η ΄Ενωση , και με τους συνεργάτες της  θα νοιώσουν την ανακούφιση, θα βρουν την πορεία τους, θα λύσουν τον προβληματισμό τους.
                    
Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Καταναλωτών Κρήτης

Ιωάννα Μελάκη


ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Α/Μ 35
Ταχ.Δ/νση:Πλ.1866  Αρ.2
Email: epkxan@gmail.com                                                         
Τηλ-Φαξ:2821092666-28210 92306

Δεν υπάρχουν σχόλια: