Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Έρευνα της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ.: " Καλάθι του Νοικοκυριού"

Σας αποστέλλουμε το ερωτηματολόγιο της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ., που έχει ως στόχο την καταγραφή της συμπεριφοράς και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές λόγω της ακρίβειας και στα βασικά αγαθά, αλλά και της αξιολόγησης των μέτρων όπως είναι το "Καλάθι του Νοικοκυριού".

Η ακρίβεια σήμερα είναι το μείζον κοινωνικό πρόβλημα που απασχολεί την ελληνική κοινωνία (νοικοκυριά και επιχειρήσεις). Οι συνεχείς ανατιμήσεις σε βασικά αγαθά (τρόφιμα, καύσιμα κτλ), οι εξαιρετικά αυξημένοι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, οι αυξήσεις των επιτοκίων δημιουργούν μια αδιέξοδη και ασφυκτική κατάσταση για εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά στη χώρα μας.

Παρακαλούμε για την προώθηση του ερωτημαλογίου και αν θέλετε, αφιερώστε κι εσείς 3 λεπτά από τον χρόνο σας και συμπληρώστε την έρευνα ώστε να ανταποκριθούμε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά στις ανάγκες σας και να επωφεληθούν με τη δράση μας όλο και περισσότεροι καταναλωτές.

Όσο για τα προσωπικά δεδομένα... μην ανησυχείτε! Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο. Τα υπόλοιπα δημογραφικά κυρίως στοιχεία που θα μοιραστείτε μαζί μας είναι άκρως εμπιστευτικά και θα χρησιμοποιηθούν συγκεντρωτικά, αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς της συγκεκριμένης έρευνας και για κανέναν άλλον σκοπό.

Η έρευνα θα είναι διαθέσιμη έως και 9 Ιανουαρίου 2023.

Σας ευχαριστούμε πολύ! Καλές γιορτές!

Παραμένουμε στη διάθεσή σας!

Με εκτίμηση,

Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ.
Στουρνάρη 17, Αθήνα 106 83
Τηλ. επικοινωνίας: 210 330 4444
E-mail: info@ekpizo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: