Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Συμμετοχή του Ι.Ο.ΑΣ. στη Δράση SAFE RIDE HOMEΣυμμετοχή του Ι.Ο.ΑΣ. στη δράση
SAFE RIDE HOME

Αγαπητοί συνεργάτες και φίλοι του Ινστιτούτου,
Σας παραθέτουμε Δελτίο Τύπου σχετικά με τη συμμετοχή του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» ως συμβουλευτικός φορέας σε δράση κοινωνικής ευαισθητοποίησης  αναφορικά με την υπευθυνη κατανάλωση του αλκοόλ και την οδήγηση.


 
Safe Ride Home
To Jack Daniel’s και η Uber μαζί για την υπεύθυνη διασκέδαση και επιστροφή στο σπίτι!
Υπεύθυνη κατανάλωση σημαίνει υπεύθυνη στάση ζωής απέναντι στον εαυτό σου και στους γύρω σου. Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθητοποίησης αναφορικά με την κατανάλωση του αλκοόλ και την οδήγηση, το Jack Daniel’s σε συνεργασία με την Uber πραγματοποιούν την ενέργεια “Safe Ride Home”, με στόχο να ενημερώσουν και να θυμίσουν στους καταναλωτές ότι δεν πρέπει να καταναλώνουμε καθόλου αλκοόλ όταν πρόκειται να οδηγήσουμε.
Τι είναι το Safe Ride Home & πώς λειτουργεί;

Το “Safe Ride Home” αποτελεί μια πρωτότυπη ενέργεια η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις μια αξέχαστη βραδιά με την παρέα σου χωρίς να ανησυχείς για το ποιος θα οδηγήσει!
Φεύγοντας από το αγαπημένο σου bar, πάρε την παρέα σου και έλα στους εξειδικευμένους Σταθμούς Μέτρησης Υπευθυνότητας με το σήμα “Safe Ride Home” όπου θα βρείς σε τέσσερις πολυσύχναστες γειτονιές της Αθήνας από τις 15 Ιανουαρίου έως τις 4 Φεβρουαρίου 2016.
Με τη βοήθεια της ομάδας του Safe Ride Home, μπορείς να ενημερωθείς για το τι σημαίνει υπεύθυνη κατανάλωση, να μετρήσεις τα επίπεδα αλκοόλ που έχεις καταναλώσει και η Uber θα αναλάβει τη δωρεάν επιστροφή σου στο σπίτι με ένα uberX.

Οι Σταθμοί “Safe Ride Home” θα βρίσκονται:

Στη Κηφισιά, 15 & 16/1 (00:00-04:00)
Στο Γκάζι, 22 & 23/1 (00:00-04:00)
Στη Γλυφάδα, 29 & 30/1 (00:00-04:00)
Στην πλατεία Αγ. Ειρήνης 4 & 5/2 (00:00-04:00)

Οι καλύτερες στιγμές είναι αυτές που θυμάσαι! 

Με βασικό μήνυμα “Οι καλύτερες στιγμές είναι αυτές που θα θυμάσαι!”, η ενέργεια Safe Ride Home δημιουργήθηκε για να μας θυμίσει ότι όταν οδηγούμε δεν καταναλώνουμε καθόλου αλκοόλ. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί, ακόμα και μια μικρή ποσότητα αλκοόλ μπορεί να αποδυναμώσει τα αντανακλαστικά του οδηγού και να τον καταστήσει επικίνδυνο. Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθητοποίησης, η Brown Forman με το Jack Daniel’s, αλλά και η Uber πραγματοποιούν σε παγκόσμιο επίπεδο δημιουργικές ενέργειες που στόχο έχουν να ευαισθητοποιήσουν το καταναλωτικό κοινό για την επικινδυνότητα της χωρίς μέτρο κατανάλωσης αλκοόλ.

Συμβουλευτικός φορέας της ενέργειας είναι το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», το οποίο εδώ και 11 χρόνια υποστηρίζει και προωθεί δραστηριότητες σε θέματα τα οποία προάγουν την οδική ασφάλεια, την κυκλοφοριακή αγωγή, τη μελέτη, έρευνα, ενημέρωση και εκπαίδευση στοχεύοντας σε έναν κόσμο χωρίς  τροχαία δυστυχήματα (www.ioas.gr).

Παράλληλα, αρωγός στην προσπάθεια αυτή έχει  σταθεί ο Δήμος Αθηναίων, ο οποίος παραχώρησε το χώρο σε σημαντικές πλατείες ώστε να στηθούν οι Σταθμοί “Safe Ride Home”, συμβάλλοντας στην ενεργοποίηση της Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης. 


 
#SafeRideHome #JackDaniels #ubergreece

Μπείτε στα social media του Jack Daniel’s, της Uber και του I.O.AΣ  για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες.
Facebook page:
Jack Daniel’s Greece, Uber, ioas.panos.milonas

Twitter:
@JackHoney, @Uber_Greece, @RsiPanosMylonas

Instagram:
Jackdaniel’s_greece, uber_greece

Website:
www.ioas.gr


Website
Website


Ι.Ο.ΑΣ. "ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ" / ROAD SAFETY INSTITUTE "PANOS MYLONAS"
2 Nemesseos Str.
Athens, / 11253
Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια: