Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Ε.Π.Κ.Κρήτης: "Αμεση παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα Καταναλωτή, ζητά η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, με επιστολή της"

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 14-12-2015

Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, καταγγέλλει Τράπεζα, για καταστρατήγηση των διατάξεων του ν. Κατσέλη, και ζητά με επιστολή της την άμεση παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου-Καταναλωτή κ. Αντώνη Παπαδεράκη.
Συγκεκριμένα στην επιστολή της αναφέρει:"Κύριοι, Η Ένωσή μας, αυτον τον καιρό δέχεται, βροχή καταγγελιών, από δανειολήπτες της περιοχής της Ιεράπετρας, ότι ενώ έχουν ενταχθεί στον ν. 3869/2010, τους έχει γίνει δέσμευση του λογαριασμού από την Τράπεζα  ...  σε κατατειθεμένα χρήματα από εμπόρους που τους έχουν πουλήσει τα προϊόντα τους, με συνέπεια οι εν λόγω παραγωγοί, να αδυνατούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες αφενός της καθημερινότητας του νοικοκυριού τους, αφετέρου στην κάλυψη  υποχρεώσεων προς τρίτους, προμηθευτές  υλικών και μέσων παραγωγής.
Έπειτα από τα παραπάνω κ. Γενικέ, παρακαλούμε για την άμεση παρέμβασή σας"
Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, απευθυνόμενοι προς τα μέλη της  (δανειολήπτες), ενταγμένους στο ν.Κατσέλη ,εφιστά την προσοχή ,προς τις προσκλήσεις  και προκλήσεις των Τραπεζών, είτε μέσω τηλεφωνημάτων ή σημειωμάτων , αλλά και καταχρηστικών ενεργειών, θα πρέπει να υπάρχει  άμεση ενημέρωση της ΄Ενωσης.

Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

Ιωάννα Μελάκη

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Α/Μ 35
Ταχ.Δ/νση:Πλ.1866  Αρ.2
Email: epkxan@gmail.com                                                         
Τηλ-Φαξ:2821092666-28210 92306

Δεν υπάρχουν σχόλια: