Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Ε.ΚΑΤ.Ο. Φλώρινας - Αποτελέσματα από τη Συμμετοχή στην «Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα»

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Εκδήλωση για την «Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα», που έλαβε χώρα για δεύτερη φορά στη Φλώρινα, το βράδυ του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου 2011, αλλά και για πρώτη φορά στο Αμύνταιο, σε συνεργασία του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» με την Ε.ΚΑΤ.Ο. Φλώρινας, έξω από το Café Bar «La Casa», στον κεντρικό πεζόδρομο της Φλώρινας και στην καφετέρια «Coral», στο Αμύνταιο.
Συμμετείχαν ενεργά τα μέλη της Ε.ΚΑΤ.Ο. Φλώρινας Αλτίνης Αθανάσιος, Στυλιάδης Κων/νος, Ντίτουρα Βασιλική, Τσιούλης Κώστας και Στεργίου Κώστας και εθελοντές του Ι.Ο.ΑΣ. Θετική ήταν η συνδρομή της Τροχαίας Φλώρινας και της Τροχαίας Αμυνταίου. Η προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και έναν χρόνο στο Ν. Φλώρινας για να εμπεδωθεί στη νεολαία, και όχι μόνο, η συνείδηση ότι «Αλκοόλ και Οδήγηση δεν Πάνε Μαζί» φαίνεται να αποδίδει καρπούς.
Αποτελέσματα από τα αλκοτέστ που έγιναν στη Φλώρινα : ελέγχθησαν 74 άτομα (53 άνδρες και 21 γυναίκες) και βρέθηκαν να έχουν υπερβεί το όριο των 0,25 20 άτομα (15 άνδρες και 5 γυναίκες). Στο Αμύνταιο, είχαμε αντίστοιχα έλεγχο σε 40 άτομα (26 άνδρες και 14 γυναίκες) και βρέθηκαν να έχουν υπερβεί το όριο των 0,25 9 άτομα (7 άνδρες και 2 γυναίκες).
Φωτογραφίες από την Εκδήλωση στη Φλώρινα :
Φωτογραφίες από την Εκδήλωση στο Αμύνταιο :
1ο Βίντεο από την Εκδήλωση στη Φλώρινα : http://www.youtube.com/watch?v=tF4wv-Bj4Mw&feature=player_embedded
2ο Βίντεο από την Εκδήλωση στη Φλώρινα : http://www.youtube.com/watch?v=NsoCiTxCkFA&feature=player_embedded

Δεν υπάρχουν σχόλια: