Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Νέο Τεύχος Περιοδικού ΠΕΕΚΠΕ

Νέο Τεύχος Περιοδικού ΠΕΕΚΠΕ
Παρακαλούμε να διανεμηθεί ηλεκρονικά σε όλους τους εκπαιδευτικούς, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των Σχολικών Μονάδων της Ελλάδας, που ασχολούνται με την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση ή υλοποιούν Προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να μπει στον παρακάτω ιστότοπο, να ενημερωθεί αναλυτικά για τα δημοσιευμένα άρθρα, αναλύσεις, πληροφορίες καθώς και να στείλει για δημοσίευση οτιδήποτε επιθυμεί να δημοσιευτεί στο επόμενο τεύχος, σύμφωνα πάντα με τις προϋποθέσεις και προδιαγραφές, που εχουν καθοριστεί και υπάρχουν μέσα στο περιοδικό.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.
Φαρμάκης Γιάννης
Πρώην Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
(Παράρτημα Κεν. Μακεδονίας)
Τ.Θ. 50957, Θεσσαλονίκη 22, GR 54014
e-mail: peekpeth@gmail.com  website: www.peekpe.gr
         




Αγαπητοί/ες συνάδελφοι/σες και φίλοι/ες
Kυκλοφόρησε το νέο Τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού της ΠΕΕΚΠΕ (Νο 2/47), αφιερωμένο κυρίως στο 6ο Συνέδριο της ΠΕΕΚΠΕ. Μπορείτε να το επισκεφτείτε στη δ/νση :

Περιμένουμε κείμενα, άρθρα απο ερευνες, μελέτες και καλές εκπαιδευτικές πρακτικέςτης Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Π.Ε) και της Εκπαίδευσης για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (ΕΒΑ), ώστε να συνεχίσει η περιβαλλοντική οπτική,  να αποτελεί μια  δυνατότητα  για το εκπαιδευτικό μας σύστημα.Ελπίζουμε στην υποστήριξη σας σε αυτή την προσπάθεια.

Με εκτίμηση
Η Συντακτική Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια: