Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2010

Νόμος 3869/2010 και Προστασία Καταναλωτών

Νόμος 3869/2010 και Προστασία Καταναλωτών

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Αθήνα, 11 Αυγούστου 2010
Αρ. Πρωτ.: Ζ1- 859

Σας γνωρίζουμε ότι ο νόμος 3869/2010 (ΦΕΚ 130/Α/3.8.2010) «Ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων και άλλες διατάξεις» έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή (http://www.efpolis.gr/).
Στον εν λόγω νόμο και συγκεκριμένα στο άρθρο 2 παράγραφο 1 αυτού, καταγράφονται οι φορείς που συμμετέχουν στην προσπάθεια προώθησης της διαδικασίας εξωδικαστικού συμβιβασμού του οφειλέτη με τους πιστωτές του. Μεταξύ των φορέων αυτών, όπως γνωρίζετε, είναι και οι Ενώσεις Καταναλωτών που είναι εγγεγραμμένες στο Μητρώο που προβλέπεται στην παράγραφο 4 του άρθρου 10 του ν. 2251/1994 (ΦΕΚ 191/Α/94).
Σας παρακαλούμε για τις σχετικές σας ενέργειες προς την κατεύθυνση της αποτελεσματικότερης εφαρμογής του νόμου και της καλύτερης αξιοποίησης των δυνατοτήτων που προσφέρονται μέσω αυτού για την προστασία των καταναλωτών.
Ο Διευθυντής
Α/Α
Δήμητρα Κυριακοπούλου
Ο Νόμος 3869/2010 : http://ekatoflorinas.iosites.org/N-3869-2010.pdf

1 σχόλιο:

MILAN SOPHIE είπε...

Γεια σε όλους,

Η LIGHTSTREAM η καλύτερη εταιρεία δανείων σε απευθείας σύνδεση είναι εδώ για να σας χορηγήσει το δάνειο που αναζητάτε χωρίς στρες ή πολύ χαρτί.
Έχετε ενοχληθεί από πού να πάρετε δάνειο; απορρίφθηκε από τις τράπεζες λόγω της χαμηλής πιστωτικής σας βαθμολογίας; ή ανησυχείτε για το δανεισμό στο διαδίκτυο.

Μην ανησυχείτε γιατί η LIGHTSTREAM LOANS θα σας χορηγήσει δάνειο με επιτόκιο μόλις 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightstreamloansinc@gmail.com).

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Επιχειρηματικά δάνεια. Δάνεια αυτοκινήτων. Τα στεγαστικά δάνεια Φοιτητικά δάνεια . πραγματική χρηματοδότηση. επενδυτής ακινήτων. δάνεια κατασκευής ,. στεγαστικά δάνεια. Καταναλωτικα δανεια,. Δάνεια FHA ,. προσωπικά δάνεια,. δάνεια αυτοκινήτων καιetc.

Η LIGHTSTREAM προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας σε όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοι είναι απλές και σύντομες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε ένα δάνειο εντός 24 ωρών. Μην διστάσετε, μην αφήσετε το οικονομικό σας βάρος να σας πνιγεί. Μην αφήνετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτή την επιχείρηση, να σας στερήσει από αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο (lightstreamloansinc@gmail.com)