Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012

ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΥΠΕΡ ΥΚΩ

ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ : ΓΟΥΝΑΡΗ 4 - 185 31 ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΓΡΑΜΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ 2104111080
http://www.ekel.gr - e-mail : info@ekel.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΕΝΤΟΚΩΣ Η ΔΕΗ

τα χρήματα που εισέπραξε από τους καταναλωτές, καθώς έχει κηρυχτεί παράνομος ο τρόπος υπολογισμού και χρέωσης στους καταναλωτές των Υπηρεσιών Κοινής Ωφελείας.
Στα ''μουλωχτά'' εισέπραξε η ΔΕΗ το τέλος για υπηρεσίες κοινής ωφέλειας και καλείται άμεσα χωρίς καμιά καθυστέρηση να επιστρέψει τα χρήματα στους δεινοπαθούντες καταναλωτές, που παρανόμως εισέπραξε...
Οι καταναλωτές βρίσκονται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, εξαιτίας αυτής της κατάστασης, όπου με σιωπηλές μεθόδους η η ΔΕΗ, έβαζε στα ταμεία της χρήματα που εκ του Νόμου 4001 δεν εδικαιούτο !
Η Ένωση Καταναλωτών Ελλάδας καλεί τον πρωθυπουργό Λ. Παπαδήμο να μεριμνήσει για την άμεση και έντοκη επιστροφή των χρημάτων και με διαδικασία εξπρές !!!
Δεν μας έφταναν οι βάρβαρες περικοπές στα εισοδήματα, τα παράνομα και εκβιαστικά χαράτσια της ΔΕΗ, ήρθαν και παράνομες χρεώσεις...
ΩΣ ΕΔΩ ! Η Ένωση καλεί την κυβέρνηση να παραμερίσει άλλες ''λύσεις'' προκειμένου να αποφύγει την αυτονόητη επιστροφή του παρανόμως εισπραχθέντος τέλους.
ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ που δεν χρειάζεται να τετραγωνίσουμε τον κύκλο, όπου και οι νόμοι είναι σαφέστατοι, ΚΑΛΟΥΜΕ την κυβέρνηση για τα αυτονόητα και με λίγα λόγια ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΝΤΟΚΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΘΕΣ !!!
Σύμφωνα λοιπόν με το άρθρο 29, παρ.2, του Ν. 2773/1999 ορίζεται ότι: «Κατά την έγκριση των τιμολογίων της ΔΕΗ πέραν ενός εύλογου κέρδους, λαμβάνονται υπόψη ιδίως: στ) Οι δαπάνες για την συμμόρφωση με τις υποχρεώσεις που επιβάλλονται για την παροχή υπηρεσιών κοινής ωφέλειας και οι οποίες θα κατανέμονται στο σύνολο της κατανάλωσης συμπεριλαμβανομένων και των αυτοπαραγωγών».
Όμως, με βάση το άρθρο 195 του Ν. 4001 που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Α΄179/22-8-2011, καταργείται το προαναφερθέν άρθρο, βάσει του οποίου η ΔΕΗ εισέπραττε μέσω των λογαριασμών ένα ποσό για Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας.
Παρά ταύτα, η ΔΕΗ συνεχίζει να εισπράττει τέλος Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας επικαλούμενη το άρθρο 29 του Ν. 2773/1999.
Επίσης το νομικό τμήμα της Ένωσης Καταναλωτών είναι έτοιμο για συλλογικές αγωγές κατά της ΔΕΗ!
ΠΕΙΡΑΙΑΣ 22/3/2012

Για την Ένωση Καταναλωτών Ελλάδας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΦΑΚΗΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΛΙΖΑΚΟΣ

1 σχόλιο:

MILAN SOPHIE είπε...

Γεια σε όλους,

Η LIGHTSTREAM η καλύτερη εταιρεία δανείων σε απευθείας σύνδεση είναι εδώ για να σας χορηγήσει το δάνειο που αναζητάτε χωρίς στρες ή πολύ χαρτί.
Έχετε ενοχληθεί από πού να πάρετε δάνειο; απορρίφθηκε από τις τράπεζες λόγω της χαμηλής πιστωτικής σας βαθμολογίας; ή ανησυχείτε για το δανεισμό στο διαδίκτυο.

Μην ανησυχείτε γιατί η LIGHTSTREAM LOANS θα σας χορηγήσει δάνειο με επιτόκιο μόλις 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightstreamloansinc@gmail.com).

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Επιχειρηματικά δάνεια. Δάνεια αυτοκινήτων. Τα στεγαστικά δάνεια Φοιτητικά δάνεια . πραγματική χρηματοδότηση. επενδυτής ακινήτων. δάνεια κατασκευής ,. στεγαστικά δάνεια. Καταναλωτικα δανεια,. Δάνεια FHA ,. προσωπικά δάνεια,. δάνεια αυτοκινήτων καιetc.

Η LIGHTSTREAM προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας σε όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοι είναι απλές και σύντομες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε ένα δάνειο εντός 24 ωρών. Μην διστάσετε, μην αφήσετε το οικονομικό σας βάρος να σας πνιγεί. Μην αφήνετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτή την επιχείρηση, να σας στερήσει από αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο (lightstreamloansinc@gmail.com)