Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΕΝ.ΚΑ. Λέσβου - Ημερίδα για Εναλλακτικούς Τρόπους Θέρμανσης - 10 Μαρτίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Επιμελητήριο Λέσβου σε συνεργασία με την Ένωση Καταναλωτών Λέσβου διοργανώνει το Σάββατο στις 10 Μαρτίου 2012 και ώρα 6.00 μμ ημερίδα με θέμα : Εναλλακτικοί Τρόποι Θέρμανσης.
Σε μια εποχή που το διαθέσιμο εισόδημα των καταναλωτών μειώνεται, όπως και η αγοραστική του δύναμη, σε μια εποχή όπου το κόστος θέρμανσης με πετρέλαιο γίνεται ολοένα και ακριβότερο και με δυσοίωνη προοπτική, ο καταναλωτής αναζητά με αγωνία εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης που θα μειώσουν το βάρος στον προϋπολογισμό του.
Από την άλλη οι επαγγελματίες του νησιού που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον τομέα έχουν προτάσεις και θέλουν να τις κάνουν γνωστές στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό.
Η ημερίδα αυτή είναι μια άριστη ευκαιρία να πάρουν απαντήσεις και να συγκρίνουν προτάσεις όσοι προβληματίζονται για το τι θα κάνουν με το μεγάλο ζήτημα του κόστους της θέρμανσης.
Καλούμε τους καταναλωτές αλλά και τους επαγγελματίες του χώρου να παρακολουθήσουν την ημερίδα αυτή. Παράλληλα στο ισόγειο του κτιρίου θα γίνει και επίδειξη των προτάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: