Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Πρόσκληση σε Ημερίδα της ΓΓΚ - 4 Απριλίου 2012 στην Αθήνα

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία για την Ανταγωνιστικότητα διοργανώνει την Τετάρτη 4 Απριλίου 2012, στην Αθήνα, Ημερίδα με θέμα : Δράσεις Προστασίας Καταναλωτών στο πλαίσιο του ΕΠΑΝ ΙΙ.
Στόχο της ημερίδας αποτελεί η ενημέρωση των Ενώσεων Καταναλωτών για τις δυνατότητες που δίνει το ΕΣΠΑ και κυρίως το Πρόγραμμα Ενίσχυση Σχεδίων Δράσεων των Ενώσεων Καταναλωτών που προκηρύχτηκε πρόσφατα.
Στο πλαίσιο αυτό και κατά την πρώτη ενότητα της ημερίδας, θα γίνουν δύο εισηγήσεις από στελέχη των διαχειριστικών αρχών με αντικείμενο α) τα διαχειριστικά θέματα του προγράμματος και β) τις απαιτήσεις για την απόκτηση διαχειριστικής επάρκειας τύπου Β και Γ.
Στη δεύτερη ενότητα της ημερίδας σχεδόν το σύνολο των παρουσιάσεων θα γίνει από τις Ενώσεις Καταναλωτών καθώς επιδιώκεται να ανοίξει μια συζήτηση σχετικά με τις δυνατότητες υλοποίησης καινοτόμων ιδεών για την προστασία των καταναλωτών.
Με τη συνάντησή μας αυτή δίνεται και η ευκαιρία στις Ενώσεις Καταναλωτών να πάρουν απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν σήμερα καθώς βρίσκονται στο στάδιο προετοιμασίας για την υποβολή των προτάσεών τους στο πλαίσιο του παραπάνω έργου.

Με εκτίμηση

Γραφείο Γενικού Γραμματέα Καταναλωτή
Πρόγραμμα Ημερίδας - Αρχείο pdf - 247 KB

Δεν υπάρχουν σχόλια: