Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΜΟΤΕΚ - ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΠΕΖΟΙ - ΜΕΡΟΣ Α'


ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ-ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΚΑΙ ΠΕΖΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ
Πόσες φορές δεν έχουμε εκνευριστεί από έναν ηλικιωμένο που οδηγεί το μπροστινό αυτοκίνητο… παραλίγο να χάσουμε και το φανάρι!! Ούτε είδε, ούτε άκουσε τα κορναρίσματα! Ουφ, τι θα γίνει επιτέλους με αυτούς… έχω να τρέξω στη δουλειά, να πάω στο σχολείο τα παιδιά, να προλάβω να περάσω και από το φροντιστήριο και να μην ξεχάσω να πάρω το ταγιέρ απ’το καθαριστήριο, έχει παρουσίαση πάλι αύριο..
Στιγμές καθημερινότητας που όλοι μας λίγο πολύ “ζούμε”, για τη ακρίβεια που “τρέχουμε”. Και να σου πάλι αυτός ο παππούς… και δεν μας έφτανε ο παππούς, τώρα οδηγάει και η γιαγιά… Πάλι δεν θα προλάβω, μα κοίτα έχασε ολόκληρο φανάρι… Κάτσε σπίτι σου μπάρμπα!!!
Αυτός ο “μπάρμπας” όμως με μεγάλωσε και με έκανε άνθρωπο, αυτός ο “μπάρμπας” πρέπει να πάει στο γιατρό, η γιαγιά έχει ζάχαρο, πρέπει να τις γράψει τα φάρμακα, τι θα κάνει χωρίς τη γιαγιά; Ο “μπάρμπας” πρέπει να πάει και από το φαρμακείο και τώρα τελευταία του έβαλαν κάθε τόσο να τρέχει και στη ΔΕΗ, και μήπως να τρέξει και στην εφορία μήπως και καταφέρει να απαλλαχτεί από αυτό το χρέος και του μείνει τίποτα να δώσει και στον Κωστάκη, έχει και το όνομά του… α, ναι, να αγοράσει και το δώρο του Κωστάκη, έχει γενέθλια το παιδί… Και που να τρέχει τώρα με το λεωφορείο, απεργία θα έχει και αν δεν έχει θα περάσει σε κανένα 40λεπτο στην καλύτερη και μετά… δώστου πάλι ιατρείο – φαρμακείο – σπίτι.
Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην ιστοσελίδα μας :
http://www.motek.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=126:hlikiomenoi-a&catid=1:latest-news&Itemid=61

Δεν υπάρχουν σχόλια: