Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Συμμετοχή του Ε.Φ.Ε.Τ. σε θεματική ημερίδα στο Επιμελητήριο Σερρών


Αθήνα 22 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμμετοχή του Ε.Φ.Ε.Τ. σε θεματική ημερίδα στο Επιμελητήριο Σερρών
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013 ενημερωτική θεματική ημερίδα του Επιμελητηρίου Σερρών, στην οποία συμμετείχε ο Ε.Φ.Ε.Τ. με εκπροσώπους του από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης-Ενημέρωσης-Πληροφορικής.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ανταποκρινόμενος θετικά στην πρόσκληση του Επιμελητηρίου Σερρών, συμμετείχε στην εν λόγω εκδήλωση προκειμένου να υποστηρίξει τις αναπτυξιακές δράσεις του Επιμελητηρίου προς τα μέλη του σε ό,τι αφορά την εκπαίδευση σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων, την  ποιότητα στον τομέα των τροφίμων και της εστίασης και την ενημέρωση με στόχευση στην καινοτομία επιχειρηματικών δράσεων για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Στην εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» του επιμελητηριακού μεγάρου και την οποία προλόγισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Χρήστος Μέγκλας, οι προϊστάμενοι των Τμημάτων Εκπαίδευσης και Ενημέρωσης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης-Ενημέρωσης Πληροφορικής Ευάγγελος Μουρελάτος και Νικόλαος Κατερέλος αντίστοιχα, παρουσίασαν εισηγήσεις και απάντησαν σε ερωτήσεις του ακροατηρίου και των μέσων ενημέρωσης για τις δραστηριότητες των τμημάτων που εποπτεύουν, τη νομοθεσία τροφίμων και υλικών συσκευασίας, τη χρήση των Οδηγών Ορθών Πρακτικών και την καινοτομία στην επιχειρηματικότητα ακόμη και κάτω από αντίξοες οικονομικές συνθήκες 

Οι τίτλοι των εισηγήσεων ήταν:
1)      «Παρουσίαση του Τμήματος Εκπαίδευσης – Εκπαίδευση Προσωπικού Επιχειρήσεων Τροφίμων και Εθελοντών σε συσσίτια» και
2)      «Υπηρεσίες του Τμήματος Ενημέρωσης του Ε.Φ.Ε.Τ. προς πολίτες και επιχειρήσεις»

Περισσότερες λεπτομέρειες, φωτογραφικό υλικό και «βίντεο» από την ημερίδα μπορείτε να αναζητήσετε στις ακόλουθες ιστοσελίδες του Επιμελητηρίου Σερρών:

Δεν υπάρχουν σχόλια: