Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Κάλεσμα της Προέδρου της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, κ.Ιωάννας Μελάκη ,στους καταναλωτές της Κρήτης


Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

  
Σημαντικό είναι, το κάλεσμα της Προέδρου της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, κ. Ιωάννας Μελάκη προς τους καταναλωτές  της Κρήτης, για τις εορταστικές τους αγορές επί των ημερών, για την στήριξη της Κρητικής Αγοράς, της Ελληνικής Αγοράς, της Οικονομίας της Πατρίδας, αλλά και των συνανθρώπων μας που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα της πραγματικής ανέχειας και φτώχειας
Επί του κειμένου αναφέρονται τα εξής :"Αγαπητοί φίλοι,
- Κατεβείτε στην αγορά, κάνετε τα ψώνια σας από τα μπακάλικα της γειτονιάς, από τα κρεοπωλεία της γειτονιάς ,  από τον φούρνο της γειτονιάς, από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς , από την λαϊκή αγορά,από τα Συνεταιριστικά  καταστήματα της πόλης σας.
- Αποφύγετε τις παραπλανητικές "προσφορές" των ξενόφερτων  πολυεθνικών καταστημάτων
- Κανένα Ευρώ, να μη φύγει από τον τόπο μας, κανένα Ευρώ, να μη φύγει από την Κρητική Αγορά, κανένα Ευρώ, να μη φύγει από την Ελληνική Αγορά, κανένα Ευρώ, έξω από τα σύνορα της Πατρίδας μας.
- Τα αισθήματα αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο μας θα πρέπει να γίνουν πράξη, όχι από το περίσσεμα του οικογενειακού μας Πασχαλιάτικου Τραπεζιού, αλλά να αφαιρέσουμε μέρος από τα  αυτά ,που προτίθενται να καταναλώσουμε σαυτό, για τον συνάνθρωπό μας που τα στερείτε που τα έχει ανάγκη, χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς φώτα δημοσιότητας, χωρίς θεατρινισμό..
Τέλος συμπληρώνει η κ.Μελάκη " μόνο έτσι θα νοιώσουμε ,το νόημα των ημερών ,και θα καταφέρουμε την πραγματική λύτρωση και ψυχική ανάσταση"

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Α/Μ 35               
Ταχ.Δ/νση:Πλ.1866  Αρ.2
Email: epkxan@gmail.com                                                         
Τηλ-Φαξ:2821092666-2821092306

Δεν υπάρχουν σχόλια: