Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Ε.Π.Κ,Κρήτης: "Ενημέρωση για την Προστασία Πρώτης Κατοικίας στην Ιεράπετρα"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 4-12-2017

Με αφορμή ,την προστασία της πρώτης κατοικίας, ενημερώνουμε  τους  οφειλέτες ότι, από  Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 έως και Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου , στο γραφείο της ΄Ενωσης στην Ιεράπετρα, Λακέρδας 11, θα βρίσκεται η Πρόεδρος κ.Ιωάννα Μελάκη , προκειμένου να ανταποκριθεί  στο κάλεσμα αρκετών πολιτών , που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπερχρεώσης. και  θέλουν να ενημερωθούν πως θα ρυθμίσουν τις οφειλές τους  Για την εν λόγω συνάντηση,.οι οφειλέτες  μέλη ή μη της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, θα  πρέπει να κλείσουν ραντεβού στο τηλ. 2842020140.

Πιο συγκεκριμένα ιδιώτες αλλά και επαγγελματίες ,από αύριο  μπορούν να ενημερώνονται από  την κ. Μελάκη, σφαιρικά και αναλυτικά για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους, ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στα χρέη τους και παράλληλα θα τους παρέχονται εξατομικευμένες συμβουλές και οδηγίες με πλήρη ανάλυση των διαδικασιών που προβλέπονται στο νέο ολοκληρωμένο πλαίσιο που αφορά το πρόβλημα της υπερχρέωσης.
Ουσίας ,θα παραχθεί ενημέρωση-συμβουλευτική , τόσο από την κ.Μελάκη αλλά και από εθελοντές νοιμικούς και οικονομικούς συνεργάτες στους χρεωμένους καταναλωτές ,για την δυνατότητα επίτευξης προδικαστικού ή δικαστικού συμβιβασμού, μέσω της ένταξης στον αναθεωρημένο ν. Κατσέλη, το ν. Σταθάκη, το νομικό πλαίσιο που, με βάση τις ανάγκες διαβίωσης, παρέχει ολοκληρωμένες και αντικειμενικά προσδιορισμένες λύσεις ρύθμισης, απομείωσης ή ακόμη και οριστικής διαγραφής οφειλών προς κάθε πιστωτή (Δημόσιο και ιδιώτη) , ασφαλιστικά ταμεία (ΔΟΥ, ΙΚΑ, ΟΤΑ),.αφού αξιολογηθούν  τα εισοδηματικά ,τα περιουσιακά , τα οικογενειακά  και κοινωνικά κριτήρια που διαθέτει ο κάθε χρεωμένος καταναλωτής.

Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

Ιωάννα Μελάκη


ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Α/Μ 35
Ταχ.Δ/νση:Πλ.1866  Αρ.2
Email: epkxan@gmail.com                                                         
Τηλ-Φαξ:2821092666-28210 92306

Δεν υπάρχουν σχόλια: