Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Συμμετοχή Ε.Κ. της ΠΟΜΕΚ στην καμπάνια: "Όχι στην απελευθέρωση των πλειστηριασμών"

Η ΕΚΠΟΙΖΩ, μέλος της Π.ΟΜ.Ε.Κ. «Η Παρέμβαση», στα πλαίσια της καμπάνιας ενάντια στην απελευθέρωση των πλειστηριασμών, θα συγκεντρώσει υπογραφές και θα μοιράσει φυλλάδια την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013 στο Σύνταγμα, σε 10 σημεία της Αττικής καθώς και σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας. Δεδομένου ότι το πρόβλημα των πλειστηριασμών είναι πολύ σημαντικό, θεωρούμε ότι όλες οι Ενώσεις Καταναλωτών θα πρέπει να συμμετέχουν σε αυτήν την καμπάνια την Τετάρτη με:
  1. Συγκέντρωση υπογραφών
  2. Μοίρασμα φυλλαδίων
  3. Σύνταξη Δελτίου Τύπου και αποστολή του στα τοπικά ΜΜΕ
Παρακαλούμε, σε περίπτωση που θέλετε να συμμετάσχετε στην καμπάνια, να μας ενημερώσετε σήμερα ή το αργότερο έως τη Δευτέρα, για τον αριθμό των φυλλαδίων που θέλετε να σας αποσταλεί (η αποστολή θα γίνει μέσω courier) καθώς και για το ακριβές σημείο (πλατεία, οδός) που θα γίνουν οι παραπάνω ενέργειες, προκειμένου να ανακοινωθεί στο κοινό Δελτίο Τύπου της ΕΚΠΟΙΖΩ και της Π.ΟΜ.Ε.Κ. «Η Παρέμβαση» και να αξιοποιηθεί και στα τοπικά ΜΜΕ.
Σας επισυνάπτουμε κατάλογο για την συγκέντρωση των υπογραφών (μπορείτε να το προσαρμόσετε σε δικό σας επιστολόχαρτο) καθώς και το φυλλάδιο της καμπάνιας. Επίσης , θα σας αποσταλεί υπόδειγμα Δελτίου Τύπου ώστε να το προσαρμόσετε και να το διακινήσετε στα ΜΜΕ.
Πολλές από τις Ενώσεις Μέλη μας ήδη έχουν έρθει σε επικοινωνία με τον Ηλία Κοκουγιάννη και έχουν συνεννοηθεί σχετικά με το θέμα αυτό.
Για περισσότερες πληροφορίες, διευκρινήσεις ή για να δηλώσετε συμμετοχή στην καμπάνια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Ηλία Κοκουγιάννη στα τηλέφωνα 210 3304444 εσωτ.109 και 6973274196.

Δεν υπάρχουν σχόλια: