Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΠΟΙΖΩ ΔΤ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνέντευξη τύπου ΕΚΠΟΙΖΩ και κοινωνικών και επαγγελματικών φορέων με θέμα«ΟΧΙ στην απελευθέρωση των πλειστηριασμών»
 Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα η ΕΚΠΟΙΖΩ, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Καταναλωτών «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» και φορείς της κοινωνίας και της αγοράς, με θέμα «ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ». Τόσο η ΕΚΠΟΙΖΩ και η ΠΟΜΕΚ όσο και οι συμμετέχοντες φορείς (ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος) ένωσαν τη φωνή τους, ζητώντας την αναστολή των πλειστηριασμών με το ισχύον καθεστώς για τουλάχιστον 3 έτη ακόμα, ενώ τονίστηκε η ανάγκη να προσαρμοστούν τα δάνεια στις πραγματικές δυνατότητες των ελληνικών νοικοκυριών (με διαγραφές χρεών ανάλογα με τη μείωση της αξίας των βεβαρημένων ακινήτων, μείωση των επιτοκίων και ρεαλιστικές ρυθμίσεις).
 Παρεμβάσεις υπέρ της αναστολής των πλειστηριασμών έκαναν οι βουλευτές κ. Ραχήλ Μακρή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Ασημίνα Ξυροτήρη της ΔΗΜΑΡ, καθώς και η Πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας κ. Λούκα Κατσέλη.
 Εν τω μεταξύ, η καμπάνια της ΕΚΠΟΙΖΩ για τη συγκέντρωση υπογραφών κατά της απελευθέρωσης των πλειστηριασμών έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία, καθώς οι διαδικτυακές υπογραφές ξεπέρασαν τις 80.000 και μαζί με τις χειρόγραφες και μέσω SMS φθάνουν σχεδόν τις 100.000, που αποτελούσε και τον αρχικό στόχο συγκέντρωσης υπογραφών.
Αθήνα, 20 Νοεμβρίου 2013
 
Για περισσότερες πληροφορίες
Αθήνα: τηλ. 210 330.44.44,  e-mail:  info@ekpizo.gr
Θεσσαλονίκη: τηλ.2310257776, e-mail: ekpizothess@ekpizo.gr
                                                                Πάτρα: τηλ. 2610 222626, e-mail: ekpizopatras@ekpizo.gr
Ιστοσελίδα: www.ekpizo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: