Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΒΙΟΖΩ - Ενημέρωση - 4 φεβρ 2013

Να Μειωθεί Τώρα η Τιμή του Ηλεκτρικού Ρεύματος!



Η Αιθαλομίχλη Μετέτρεψε τις Πόλεις μας σε Θάλαμο Αερίων!

Οι εφοπλιστές, οι “εφτά αδερφές” και οι παγκόσμιες εταιρίες ανεμογεννητριών συνασπίστηκαν και επιμένουν στην υψηλή τιμή του ρεύματος. Οι μεν κερδοσκοπούν με το πετρέλαιο, οι δε με την πανάκριβη πώληση του ρεύματος!

Οι καταναλωτές μπροστά στην ακριβή πώληση του ηλεκτρικού ρεύματος και μη μπορώντας να αντεπεξέλθουν στην εξίσωση του φόρου με το πετρέλαιο κίνησης... Διαβάστε περισσότερα







Η ΒΙΟΖΩ ως μάχιμος συλλογικός φορέας πολιτών – καταναλωτών, εκφράζει την συμπαράστασή της στους απεργούς των Μέσων Μεταφοράς (ΜΜ).

Εμείς επειδή δεν βλέπουμε μόνο το δέντρο αλλά το δάσος θεωρούμε ότι η «ταλαιπωρία» των μετακινήσεων που συνεπάγεται η απεργία και ο αγώνας των εργαζομένων στα ΜΜ, είναι για άλλη μια φορά συνέπεια της αντεργατικής τακτικής και αντίληψης της κυβέρνησης και της τρόικας.

Θεωρούμε ότι οι χειρισμοί και οι στόχοι των εφαρμοστών του Μνημονίου είναι οι πραγματικοί κίνδυνοι για τον λαό και τον τόπο μας.

Οι προθέσεις τους είναι ευανάγνωστες. Τώρα θέλουν να... Διαβάστε περισσότερα






Όταν έξω μαίνεται μια καταιγίδα που όσο περνούν τα χρόνια δυναμώνει και αντί για νερό ρίχνει δηλητήριο για να νεκρώσει τη γη μας, τότε όλες μας οι ελπίδες στηρίζονται στις κιβωτούς που κουβαλούν τη ζωή για την επόμενη μέρα.

Ο λόγος για τους σπόρους, αλλά και εκείνους που βάλθηκαν να εξαφανίσουν την διατροφική μας κληρονομιά, στο πλαίσιο του κώδικα Αλιμεντάριους, με τη σκέψη ότι χειροαγωγώντας την τροφή μας... χειραγωγούν εμάς!

Ας βοηθήσουμε λοιπόν, όπως μπορούμε, αυτούς που προνόησαν να δημιουργήσουν τις "κιβωτούς των σπόρων"... για... Διαβάστε περισσότερα




Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε να παγώσει την έγκριση της καλλιέργειας γενετικά τροποποιημένων προϊόντων στην Ε.Ε. έως τη λήξη της θητείας της, το 2014. Θα ξαναρχίσει διαπραγματεύσεις με τις 27 χώρες-μέλη για τη διευθέτηση του ζητήματος.

Πιο συγκεκριμένα, παγώνει η έγκριση καλλιέργειας μιας ποικιλίας σόγιας και έξι γενετικά τροποποιημένων ειδών αραβόσιτου, μεταξύ των οποίων και του ΜΟΝ810, για το οποίο εκκρεμεί η... Διαβάστε περισσότερα



Αντίσταση στην παγκοσμιοποίηση!
ΟικοΑυτάρκεια και Ανταλλαγή Αγαθών!
Για περισσότερες πληροφορίες και ολοκληρωμένη ενημέρωση:
Συν ΒΙΟΖΩ και χείρα κίνει!
«ΒΙΟΖΩ» - Πανελλήνια Ένωση Καταναλωτών "ΒΙΟ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΖΩΗ", ΜακΜίλλαν 10, Πατήσια, 11144 Αθήνα. Τηλ: 210-522 23 23, 697-9734591, Ηλ.Ταχ: email@biozo.org Ιστοσελίδες: www.biozo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: