Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Ενημέρωση από το ΕΛ.ΚΕ.ΚΑ. - 25 Οκτωβρίου 2011

Φορτωμένο 3% το οικογενειακό καλάθι
Σύμφωνα με έρευνα του ΕΛΚΕΚΑ, το οικογενειακό καλάθι ενός μεσαίου Ελληνικού νοικοκυριού σκαρφάλωσε στα 2.317,78 ευρώ τον Σεπτέμβριο-2011 σε σχέση με τον Σεπτέμβριο 2010, που κόστιζε 2.249,10 ευρώ, έχουμε μία αύξηση 68,68 ευρώ, ποσοστό 3%.
περισσότερα...

ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΡΩΣ ΥΓΙΕΙΝΑ
Στα τρόφιμα που καταναλώνουμε καθημερινά.
περισσότερα...

Τί είναι τα φαναρια
Οι Έλληνες αλλά και οι Ευρωπαίοι καταναλωτές, έχουν μεγάλο πρόβλημα να διαβάζουν τις πληροφορίες διατροφής που αναγράφονται στις εττικέτες των προϊόντων.
περισσότερα...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ
Χιλιάδες προϊόντα ανά τον κόσμο δοκιμάζονται σε αναγνωρισμένα εργαστήρια, έτσι ώστε να δίνονται στους καταναλωτές, όσο το δυνατό περισσότερες πληροφορίες για την ποιότητά τους και αυτοί να κάνουν τις επιλογές τους.
περισσότερα...

Κούκλα
Περιγραφή είδους: Μάρκα: Mairyn Girlz Τύπος / αριθμός μοντέλου: 225645 στο τιμολόγιο (3 διαφορετικά σύνολα).
περισσότερα...

Συνέντευξη του Προέδρου στην Ιστοσελίδα του Ν. Ευαγγελάτου
Ο πρόεδρος του ΕΛΚΕΚΑ παραχώρησε συνέντευξη σχετικά με την αύξηση 4.1 % που σημειώθηκε στα τρόφιμα.
περισσότερα...

10 τρόποι που εξασφαλίζουν στους καταναλωτές περισσότερα δικαιώματα όταν ψωνίζουν ηλεκτρονικά
Σήμερα είναι μια ωραία ημέρα για τα 500 εκατομμύρια ευρωπαίων καταναλωτών. Η έγκριση της νέας οδηγίας της ΕΕ για τα δικαιώματα των καταναλωτών θα ενισχύσει τα δικαιώματά τους επιβάλλοντας κυρώσεις στους απατεώνες του διαδικτύου που ξεγελούν τους καταναλωτές κάνοντάς τους να πληρώνουν υπηρεσίες οι οποίες υποτίθεται ότι προσφέρονται δωρεάν, όπως τα ωροσκόπια ή οι συνταγές μαγειρικής. Οι αγοραστές θα πάψουν να πέφτουν στην παγίδα να υποχρεώνονται, παρά τη θέλησή τους, να αγοράζουν ασφάλεια ταξιδιού ή να ενοικιάζουν αυτοκίνητο κατά την αγορά εισιτηρίου στο διαδίκτυο. Και όλοι οι καταναλωτές θα έχουν στη διάθεσή τους προθεσμία 14 ημερών για να επιστρέψουν, εάν το επιθυμούν, τα εμπορεύματα που αγόρασαν εξ αποστάσεως μέσω Διαδικτύου, ταχυδρομείου ή τηλεφώνου. Θέλω να ευχαριστήσω τον εισηγητή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κ. Andreas Schwab, καθώς και την ουγγρική προεδρία της ΕΕ, για τη θερμή τους υποστήριξη και δράση που κατέστησε δυνατή αυτή τη σημαντική πολιτική εξέλιξη. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα μεριμνήσει για την ταχεία εφαρμογή των νέων κανόνων σε όλα τα κράτη μέλη, ώστε να έχουν οι καταναλωτές ολόκληρης της Ευρώπης μεγαλύτερη εμπιστοσύνη όταν πραγματοποιούν ηλεκτρονικές ή άλλες αγορές».
περισσότερα...

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Θέλετε να συγκρίνετε τις τιμές των διαγνωστικών κέντρων;
περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: