Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

ΕΕΚΕ - Traveler Rights GR: Το απαραίτητο app για τους Ταξιδιώτες

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ, με σκοπό την προστασία των δικαιωμάτων του καταναλωτικού κοινού και την ευρεία διάχυση της πληροφορίας με τις δυνατότητες που προσφέρει η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, σχεδίασε πρόσφατα τη νέα καινοτόμα εφαρμογή κινητών τηλεφώνων “Traveler Rights GR”.
Η νέα αυτή εφαρμογή ενημερώνει τον ταξιδιώτη στην Ελλάδα, για τα δικαιώματά του στις αγορές, τα ακτοπλοϊκά ταξίδια, τα αεροπορικά ταξίδια, τα ταξιδιωτικά έγγραφα, τα τέλη περιήγησης, τη διαμονή του σε ξενοδοχεία, το συνάλλαγμα και πολλά ακόμα.
Επιπρόσθετα, η εφαρμογή διαθέτει λειτουργία άμεσης υποβολής ερωτήματος ή καταγγελίας, σε περίπτωση που ο χρήστης, αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα καταναλωτικής φύσεως, καθώς και αποστολή Μηνύματος Έκτακτης Ανάγκης με GPSTracking (SOSmessage).
Ιδιαίτερα χρήσιμος είναι ο τηλεφωνικός κατάλογος τουριστικών υπηρεσιών (Αεροδρόμια, Λιμάνια, Τουριστική Αστυνομία, Πρεσβείες κ.α.) που έχει ενσωματωθεί στην εφαρμογή με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνα, διευθύνσεις, e-mail, url).
 Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε δύο γλώσσες (Ελληνικά & Αγγλικά) και σχεδιασμένη για συσκευές ANDROID και iOS.
Traveler Rights…app to you!
Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας: 210-8817730, info@eeke.gr.
Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: