Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

ΕΕΚΕ - Mobile App “Traveler Rights GR”: Το νέο εργαλείο των Ταξιδιωτών

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ, δημιούργησε το “Traveler Rights GR”, μία καινοτόμα εφαρμογή κινητών τηλεφώνων.
Η νέα αυτή εφαρμογή, αποτελεί ένα χρήσιμο ενημερωτικό και συμβουλευτικό εργαλείο για την προστασία των δικαιωμάτων των Ταξιδιωτών στην Ελλάδα, καθώς παρουσιάζει απλά και κατανοητά το νομικό πλαίσιο που διέπει τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού (μετακινήσεις, διαμονή, διατροφή, αγορές, κ.λ.π.)
Η εφαρμογή, εκτός από την ολιστική πληροφόρηση των δικαιωμάτων του Ταξιδιώτη, χωρισμένη σε ενότητες και υπό ενότητες (Αεροπορικά Ταξίδια, Ακτοπλοϊκά Ταξίδια, Μετακίνηση με Ταξί, Διαμονή σε Ξενοδοχεία κ.α.), έχει πολλαπλές χρήσεις.
Στο app συμπεριλαμβάνεται τηλεφωνικός κατάλογος, ο οποίος διαθέτει όλες τις επαφές των τουριστικών υπηρεσιών (Αεροδρόμια, Λιμάνια, Τουριστική Αστυνομία, Πρεσβείες κ.α.), με στοιχεία επικοινωνίας, όπως, διευθύνσεις, e-mail και url. Η λειτουργία αυτή, δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να καλεί από το κινητό του με απευθείας κλήση μέσω του app, με τους ενσωματωμένους χρόνους ομιλίας του προγράμματος Κινητής τηλεφωνίας που έχει επιλέξει.
Ποιες είναι όμως οι επιπρόσθετες δυνατότητες που παρέχει η εφαρμογή;
Ο επισκέπτης μπορεί να στείλει ηλεκτρονική αίτηση μέλους στην Ε.Ε.Κ.Ε., Μήνυμα Έκτακτης Ανάγκης και να Υποβάλει άμεσα το Ερώτημα ή την Καταγγελία του.
Συγκεκριμένα, ο Ταξιδιώτης με τη λειτουργία Άμεσης Υποβολής Ερωτήματος ή Καταγγελίας, μπορεί να απευθυνθεί στην Ε.Ε.Κ.Ε., στην περίπτωση που ο ίδιος αδυνατεί να διευθετήσει οποιοδήποτε καταναλωτικό πρόβλημα. Επίσης, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, έχει τη δυνατότητα αποστολής ενός μηνύματος S.O.S. (πρότυπο για εξοικονόμηση χρόνου ή δικής του επιλογής), στο οποίο κατά την αποστολή του, στις επαφές της προτίμησης του, συμπεριλαμβάνονται και οι συντεταγμένες του με GPSTracking.
Η εφαρμογή TravelerRightsGr είναι διαθέσιμη σε δύο γλώσσες (Ελληνικά & Αγγλικά) ενώ είναι σχεδιασμένη για συσκευές ANDROID και iOS.
Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, αξιοποιώντας την ταχεία εξέλιξη της τεχνολογίας στοχεύει τόσο στη βελτίωση και εξέλιξη των παρεχόμενων υπηρεσιών της όσο και στην ευρεία και ελεύθερη ενημέρωση των καταναλωτών. 
Για να εγκαταστήσετε το Mobile Application “Traveler Rights GR” σαρώστε το QR CODE:
Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας: 210-8817730, info@eeke.gr
Traveler Rights…app to you! 
Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: