Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Καλοκαιρινή Καμπάνια Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ, παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου που έλαβε χώρα στις 5 Ιουνίου, την πληρέστερη Καλοκαιρινή Καμπάνια για την Προστασία – Ενημέρωση και Υποστήριξη Ελλήνων και Ξένων Ταξιδιωτών στην Ελλάδα. 
Στη συνέντευξη τύπου παρουσιάστηκε: 
• Η καινοτόμα εφαρμογή κινητών τηλεφώνων «Traveler Rights GR»:
Η δωρεάν εφαρμογή κινητών τηλεφώνων για Android & IOS, ενημερώνει με κατανοητό τρόπο τους Ταξιδιώτες στην Ελλάδα για τα δικαιώματα τους, ενώ τους προσφέρει και έναν πλήρη κατάλογο στοιχείων επικοινωνίας των απαραίτητων τουριστικών υπηρεσιών.
Μία από τις βασικές λειτουργίες της εφαρμογής είναι η αποστολή Μηνύματος Έκτακτης Ανάγκης, με την αναγνώριση της τοποθεσίας του χρήστη (GPSTracking).
Τέλος, η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, δηλώνει παρούσα να συνδράμει τους Ταξιδιώτες σε οποιοδήποτε καταναλωτικό πρόβλημα προκύψει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, με τη λειτουργία της Άμεσης Υποβολής Παραπόνου-Καταγγελίας.
• Η Διαδικτυακή Εφαρμογή «Το Αλφαβητάρι του Ταξιδιώτη»:
Η Διαδικτυακή εφαρμογή για tablet και για Desktop, βοηθά άμεσα τους ταξιδιώτες-καταναλωτές σε προβλήματα που συναντούν συχνά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, δίνοντάς τους τις απαντήσεις που αναζητούν με απλό και κατανοητό τρόπο.
• Ο Έντυπος «Οδηγός Ταξιδιωτών» :
Ο χρήσιμος οδηγός για κάθε ταξιδιώτη, που θέλει να έχει πάντα μαζί του τη λύση, διανέμεται δωρεάν από την ΕΕΚΕ, ενώ θα αποσταλεί και στα κατά τόπους σημαντικότερα τουριστικά σημεία.
• Δράσεις Υποστήριξης και Ενημέρωσης των ΑμεΑ στις ταξιδιωτικές υπηρεσίες:
Η ΕΕΚΕ, αντιλαμβανόμενη τις ανεπαρκείς υποδομές πρόσβασης στην ενημέρωση, των Ατόμων με Αναπηρία, ανακοίνωσε τη μετατροπή των Ενημερωτικών Οδηγών - «Οδηγός Ταξιδιωτών» & «Το Αλφαβητάρι του Καταναλωτή» σε μέθοδο Braille και σε ηχητική μορφή. Στη διάθεση των ΑμεΑ θα βρίσκονται οι αντίστοιχοι Οδηγοί στις κεντρικές βιβλιοθήκες και ιστοσελίδες των ΑμεΑ, ενώ τέλος ανακοινώθηκε ότι η ιστοσελίδα της ΕΕΚΕ είναι πλέον φιλική και προσβάσιμη σε όλες τις κατηγορίες ΑμεΑ.
Για να εγκαταστήσετε το Mobile Application “Traveler Rights GR” σαρώστε το QR CODE:

Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας: 210-8817730, info@eeke.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: