Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Ευχαριστίες - Προτάσεις Εθελοντών Ι.Ο.ΑΣ. "Πάνος Μυλωνάς¨

Αγαπητοί μας Εθελοντές, Φίλοι και Συνεργάτες του Ινστιτούτου,
Αρχικά Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά μέσα από την καρδιά μου, τόσο του παλιούς εθελοντές μας που τόσα χρόνια στηρίζετε το έργο μας όσο και τους νέους φίλους που έχουν πρόσφατα έρθει κοντά μας και με το ίδιο πάθος είναι δίπλα μας σε κάθε κάλεσμα. 
Με αφορμή τα 10 χρόνια του Ινστιτούτου - θα θέλαμε τη συμμετοχή σας πέρα από την παρουσία σας στις δράσεις μας καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς - αλλά και με τις προσωπικές σας απόψεις  με τις ιδέες ευαισθητοποιημένων πολιτών όπως εσείς, που θα συμβάλουν στη βελτίωση της Οδικής Ασφάλειας του τόπου.   

Έχοντας παρακολουθήσει το έργο και τις δράσεις μας και γνωρίζοντας το στόχο μας «έναν κόσμο χωρίς τροχαία δυστυχήματα» θα θέλαμε να ενισχύσουμε τις δράσεις μας βασισμένες στις δικές σας προτάσεις. Δράσεις οι οποίες θα ενημερώσουν και θα ευαισθητοποιήσουν χιλιάδες συμπολίτες γύρω μας και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να κατεβάσουμε τη χώρα μας μια κλίμακα στο στατιστικό πίνακα που μας φέρει πρώτους στα τροχαία στην Ευρώπη.

Τέλος, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι προσπαθούμε μέσα στο 2015 να πραγματοποιηθούν συναντήσεις με ενημερώσεις και εκπαιδεύσεις για την Οδική Ασφάλεια για τους εθελοντές μας (ελπίζουμε να καταφέρουμε σε όλη την Ελλάδα) προκειμένου να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι καινούργιοι.
Σκοπός μας είναι πρώτον να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη και τη στήριξή σας αλλά και να σας δώσουμε την ευκαιρία να γνωρίσετε σε βάθος κάτι το οποίο στηρίζετε αλλά και θα σας βοηθήσουν για την ασφάλεια, την προστασία της ζωής στου δρόμους της χώρας μας για σας και τους γύρω σας, για ένα ζήτημα που είναι δικαίωμα και υποχρέωση όλων μας, την υγεία και το δικαίωμα στις ασφαλείς μετακινήσεις.

Σας παρακαλώ για να μπορέσουμε να ιεραρχήσουμε, αξιολογήσουμε και ομαδοποιήσουμε προτάσεις που θα λάβουμε, περιγράψτε μας εν συντομία την πρόταση που ενδεχομένως έχετε, μέχρι 1-2 προτάσεις στην παρακάτω δομή:

1.    Θέμα ή Πρόβλημα
2.    Πρόταση για δράση ή παρέμβαση
3.    Στόχος και επιδιωκόμενο αποτέλεσμα
4.    Κρίσιμα σημεία και ιδιαιτερότητες (αν έχετε εντοπίσει και θέλετε να επισημάνετε)  

Εύχομαι το 2015 να είναι ένας χρόνος χωρίς άδικους θανάτους και τραυματισμούς στους δρόμους της χώρας μας και περιμένω τις προτάσεις σας που θα μας βοηθήσουν να ενισχύσουμε το έργο μας ώστε μαζί σας να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε και να στηρίζουμε την ασφαλή και υπεύθυνη συμπεριφορά για την ασφάλεια και τον πολιτισμό στη χώρα μας.

Με αγάπη,

Η Πρόεδρος του Ινστιτούτου

Βασιλική Δανέλλη – Μυλωνά και οι άνθρωποι του Ι.Ο.ΑΣ.

Ι.Ο.ΑΣ. Πάνος Μυλωνάς
Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα
Τηλ.: 210 8620150
Fax: 210 8620007
Email: info@ioas.gr

Συμβουλές  από το Ι.Ο.ΑΣ. για την ασφαλή μετακίνηση  των μαθητών -> http://www.ioas.gr/index.php?ID=latest_news&Rec_ID=5500

Μηνύματα από το Ι.Ο.ΑΣ. για την οδική ασφάλεια στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» ->  https://www.youtube.com/watch?v=v_XDXnPm8dA

Πάνω από 23.000 άτομα συμμετείχαν στα προγράμματα Οδικής Ασφάλειας του Ι.Ο.ΑΣ. στο  The Mall Athens -> http://www.ioas.gr/index.php?ID=latest_news&Rec_ID=5481

Ι.Ο.ΑΣ. Flash Mob - Syntagma Square, Greece - Official video -> https://www.youtube.com/watch?v=w9InMqN6Vq8

Δεν υπάρχουν σχόλια: