Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Ι.Ο.ΑΣ. - Δείτε το απόλυτο καλοκαιρινό σποτ για την οδική ασφάλεια!

Το Ινστιτούτο μας συνεχίζει την προσπάθεια για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα οδικής ασφάλειας και σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, δημιουργήσαμε νέα εκστρατεία ενημέρωσης για την οδική ασφάλεια Ελλήνων και ξένων οδηγών, που έχουν την ευκαιρία να περάσουν τις διακοπές τους στη χώρας μας, με αποτέλεσμα την αύξηση των μετακινήσεων σε εθνικούς και επαρχιακούς δρόμους.
Η καμπάνια με κεντρικό μήνυμα «Enjoy visiting Greece. Stay Safe on the road!», πανελλαδικής εμβέλειας, που τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και στηρίζεται από το www.visitgreece.gr  και τα Μέλη της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» για τη διάδοση του μηνύματος, αποτελείται από:


Δείτε το «απόλυτο καλοκαιρινό τηλεοπτικό σποτ» εδώ

 

Η διανομή των εντύπων και των αφισών πραγματοποιείται από:

 

-        τον ΕΟΤ σε όλες τις Περιφερειακές Υπηρεσίες Τουρισμού της Ελλάδας και στο Γραφείο Πληροφοριών (Δ. Αρεοπαγίτου),

-        την Ελληνική Αστυνομία στις Δ/νσεις Τροχαίας Αττικής και Θεσσαλονίκης και στις Περιφερειακές Αστυνομικές Δ/νσεις (Δυτική Ελλάδα, Ιόνια Νησιά, Κρήτη, Νότιο Αιγαίο, Πελοπόννησος, Στερεά Ελλάδα, Αν. Μακεδονία & Θράκη, Κεντρική Μακεδονία, Βόρειο Αιγαίο, Δυτική Μακεδονία, Ήπειρος και Θεσσαλία) και

-        τον αυτοκινητόδρομο  «ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ» που είναι Μέλος της Συμμαχίας του Ι.Ο.ΑΣ. για την Ασφάλεια και τον Πολιτισμό στο δρόμο «Δρόμοι στο Μέλλον», στις αρχές Αυγούστου από κεντρικά διόδια του αυτοκινητόδρομου (Ρουπάκι, Μεταμόρφωση δυτική, Μεταμόρφωση ανατολική, Κατεχάκη, Κορωπί).

 

...και για όσους από εσάς επιλέξουν να ταξιδέψουν με αεροπλάνο, μπορούν να ενημερωθούν από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» που έχει αναρτήσει τις αφίσες σε οθόνες προβολής (διαστ. 1,2μ.Χ1,8μ.) σε διάφορα σημεία του αεροδρομίου για όλο το μήνα Αύγουστο.

 

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συνεργάτες που αγκαλιάζουν κάθε προσπάθεια του Ι.Ο.ΑΣ. για μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων στη χώρα μας και είναι κάθε στιγμή δίπλα μας.

 

Πληροφορίες σχετικά με την καμπάνια μπορείτε να δείτε και από το site του Ι.Ο.ΑΣ. http://ioas.gr/index.php?ID=latest_news&Rec_ID=5366

 

Η Πρόεδρος και οι άνθρωποι του Ι.Ο.ΑΣ. σας εύχονται καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση!

 

Ιωάννα Καραγιαννάκη

Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Εκδηλώσεων

 
Ι.Ο.ΑΣ. Πάνος Μυλωνάς

Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας

Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα

Τηλ.: 210 8620150

Κιν.: 6984111206

Fax: 210 8620007


Δεν υπάρχουν σχόλια: