Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Flash Mob από το Ι.Ο.ΑΣ.!

Αγαπητοί Φίλοι,
Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» έχει τη χαρά να σας ανακοινώσει ότι διοργανώνει εκδήλωση προβολής μηνυμάτων για την Οδική Ασφάλεια με χορευτική κίνηση (flashmob), πεντάλεπτης διάρκειας, που θα διεξαχθεί στις 10 Μαΐου 2013 και ώρα 15:00 επί της Οδού Φιλελλήνων κάτω από την Πλατεία Συντάγματος.
Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας που έχει προκηρύξει ο Ο.Η.Ε. και υποστηρίζεται επίσης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο διοργάνωσης του Youth Forum (Forum για νέους) με παρουσία και εκπροσώπων νεανικών εθελοντικών οργανώσεων που θα μας επισκεφθούν από την προηγούμενη ημέρα.
Για την αρμονική διεξαγωγή της εκδήλωσης, ζητούμε την παρουσία σας - φορώντας μπλουζάκια με το λογότυπο Ι.Ο.ΑΣ.- ώστε να μπορέσουμε να οριοθετήσουμε το χώρο που θα διεξαχθεί η εκδήλωση, γύρω από την ομάδα των χορευτών που έχουν αναλάβει τη δράση. Η συμμετοχή σας θα συμβάλλει ενεργά στη διάδοση του κοινωνικού μηνύματος για την περιορισμό των τροχαίων συμβάντων και θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα.
Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στο τηλέφωνο 210.8620150 (Δημήτρης Λαζαρίδης), στο info@ioas.gr, ή με inbox στην Επίσημη σελίδα του Ι.Ο.ΑΣ. στο Facebook.

Γιατί η Ασφάλεια και ο Πολιτισμός στο Δρόμο είναι υπόθεση όλων μας!
Με εκτίμηση,
Καλήνα Σίμου
Υποστήριξη Επικοινωνίας

Ι.Ο.ΑΣ. Πάνος Μυλωνάς
Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα
Τηλ.: 210 8620150
Fax: 210 8620007
Email: info@ioas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: