Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ε.Π.Κ.Κ. : ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: "Πνίγουν" τα χρέη τους δημ.υπαλλήλους, που βρίσκονται στο στάδιο προσυνταξιοδότησης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 22-08-2012
Στο έλεος του Θεού και της μοίρας τους, έχουν βρεθεί χιλιάδες, πρώην υπάλληλοι του Δημοσίου, σύμφωνα με καταγγελία.. πρώην δημ. υπαλλήλου,στην ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, όπου αιτήθηκε η συνδρομή της, καθώς υπάρχει (θέμα) η πίεση σαυτούς, από απαιτητά χρέη προς στις Τράπεζες και στο Δημόσιο, με τους ανθρώπους αυτούς, να έχουν έρθει σε απόγνωση, από την αδιαφορία κάποιων.....
Συγκεκριμένα: Δημόσιος υπάλληλος κατέθεσε αίτηση συνταξιοδότησης στις 8/12/2012 και αν και υπάρχει ο Νόμος 3996/2011 άρθρο 38 (Κουτρουμάνη), που ο ίδιος πρώην Υπουργός υπερηφανευόμενος τον ονόμασε "΄Εργο Ζωής προσφορά προς την κοινωνία), όπου σαυτόν αναφέρεται ότι ο υπάλληλος δικαιούται άμεσα το 80% του δικαιούμενου ποσού της σύνταξης ('εκθεση προσυνταξιοδότησης) και αν και έχουν περάσει οκτώ μήνες από τότε, ο δικαιούχος δεν έλαβε τίποτα (κανένα ποσό), αλλά και καμία ενημέρωση-αιτιολογία, για την αργοπορία εκτέλεσης της απορρέουσας από το Νόμο υποχρέωσης.
Επειδή η καταγγελία αυτή, είναι μεν προσωπική ,αλλά αφορά ένα μεγάλο εύρος δημοσίων υπαλλήλων, με ανθρώπους να βρίσκονται στα άκρα, και οι υπεύθυνοι να δηλώνουν ανεύθυνοι, η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, ενημερώνει τους καταναλωτές ότι τις επόμενες μέρες θα ενημερώσει τους υπεύθυνους Υπουργούς, και θα αιτήσει να πάρουν την πρέπουσα θέση.

Η Πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

Ιωάννα Μελάκη

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Α/Μ35
Ταχ.Δ/νση:Πλ.1866 Αρ.2
Email: epkxan@gmail.com
Τηλ-Φαξ:2821092666-28210 92306

Δεν υπάρχουν σχόλια: