Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Ημερίδες για την Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο

Με πρωτοβουλία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη
Νέο κύκλο ημερίδων σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών, σχετικά με την ασφάλεια και τους κινδύνους που ελλοχεύουν κατά την πλοήγηση στο Διαδίκτυο, διοργανώνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, σε συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Οι ημερίδες θα διοργανωθούν στην Αθήνα και την Καλαμάτα και θα συμμετέχουν εξειδικευμένα στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Για το επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθούν:
• Τη Δευτέρα, 05-12-2011 στο Κολλέγιο Αθηνών (Κατά τις ώρες 14.00-15.00 ενημέρωση για τα παιδιά και 18.00-20.00 ενημέρωση για τους γονείς)
• Την Παρασκευή, 09-12-2011 στη πόλη της Καλαμάτας (Ώρα 19.00 στην αίθουσα «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» του αμφιθεάτρου της Νομαρχίας).
Επισημαίνεται ότι το πρόγραμμα ενημέρωσης για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο θα συνεχιστεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Μέσα από τη διαδραστική συμμετοχή και διαδικασία επιχειρείται να αναλυθούν σημαντικές πτυχές της «ηλεκτρονικής κοινωνίας» και της ασφαλούς επικοινωνίας των χρηστών του διαδικτύου.
Πηγή : http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/269325/imerides-gia-tin-asfali-ploigisi-sto-diadiktuo-/

Δεν υπάρχουν σχόλια: