Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Ενημέρωση από την DS Consulting - 5 Σεπτ 2011

Σεμινάριο για το Ανθρακικό Αποτύπωμα
Η DS Consulting σε συνεργασία με τη Global Greece διοργανώνουν Σεμινάριο με τίτλο: Ανθρακικό Αποτύπωμα (το μέλλον της πιστοποίησης προϊόντων και υπηρεσιών). Το σεμινάριο θα διεξαχθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 9 και 10/9/2011 αντίστοιχα.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το σύνδεσμο http://bit.ly/qgT2O3

Βιολογική Γεωργία και Αγρο-Οικοτουρισμός στη Μεσόγειο (update)
Το Agribiomediterraneo-IFOAM (ΑΒΜ), το Mεσογειακό παράρτημα της Διεθνούς Ομοσπονδίας των Κινημάτων Βιολογικής Γεωργίας (IFOAM), ανακοινώνει συνέδριο με θέμα «Βιολογική γεωργία και αγρο-οικοτουρισμός στη Μεσόγειο», το οποίο θα διεξαχθεί στις 16-17-18 Σεπτεμβρίου 2011, στη Ζάκυνθο. Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου. Η DS Consulting συμμετέχει με εισήγηση στο Workshop "Green Economy" με θέμα "Ανθρακικό Αποτύπωμα Προϊόντων & Υπηρεσιών".
Διαβάστε περισσότερα στο http://bit.ly/kfhKXk

Κάνε τη Γεωργία τρόπο ζωής!
Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα του συνεδρίου για το κοινό μέλλον υπαίθρου & πόλης που διοργανώνει η Μίλητος Αναδυόμενες Τεχνολογίες & Υπηρεσίες, με κεντρικό θέμα την Ευρωπαϊκή Κοινή Γεωργική Πολιτική. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου 2011, στην Αίγλη του Ζαππείου και είναι ανοιχτό για το κοινό.
Περισσότερες πληροφορίες στο http://bit.ly/o3Yiln

Επιστροφή στις γεωργικές καλλιέργειες
Η DS Consulting σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό LECTOR Training διοργανώνουν Σεμινάριο με τίτλο: Επιστροφή στις Γεωργικές Καλλιέργειες – μια εναλλακτική πηγή εισοδήματος. Το Σεμινάριο θα λάβει χώρα στις 14 – 15/9/2011 στην Αθήνα. Περισσότερες πληροφορίες στο σύνδεσμο http://bit.ly/plwOCy

Υπάρχουν και βιολογικά υφάσματα
"Στο άκουσμα του όρου «βιολογικό προϊόν», στο μυαλό των περισσοτέρων έρχεται κάποιο τρόφιμο, καθώς έχουμε συνδέσει τη βιολογική γεωργία με το τι μπαίνει στο πιάτο μας. Τα γεωργικά προϊόντα έχουν κι άλλες χρήσεις εκτός από τρόφιμα και χρησιμοποιούνται ευρέως στην κλωστοϋφαντουργική βιομηχανία...".
Απόσπασμα από το άρθρο του Δημήτρη Σωτηρόπουλου στο ΟΙΚΟ της Καθημερινής (τεύχος Ιουνίου, 4/7/2011). Διαβάστε το άρθρο στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας.

Παρουσίαση γεωπονικών βιβλίων
Παρουσιάζουμε δύο νέα βιβλία γεαπονικού ενδιαφέροντος του τ. καθηγητή Κου Γεώργιου Δαουτόπουλου με τίτλο:
Το Ιπποφαές και η καλλιέργειά του και Εφαρμογές των Ενεργών Μικροοργανισμών στη Γεωργία.
Τα βιβλία εκδόθηκαν το 2011 και πραγματευόνται ιδιαίτερα ενδιαφέροντα θέματα που απασχολούν σήμερα τον αγροτικό κλάδο.

DS Consulting - Organic Quality Services.
76 El. Venizelou str., 142 31, Athens, Greece. T: +30 210 6199063 F: +30 210 6199062

Δεν υπάρχουν σχόλια: