Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Διπλάσια η Τιμή του Ψωμιού στην Κρήτη Καταγγέλλει η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ

Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού παραπέμπει το θέμα με την τιμή του ψωμιού στην Κρήτη με σημερινή επιστολή της η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, κοινοποιώντας την παράλληλα και στον Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για διερεύνηση ενδεχόμενων εναρμονισμένων πρακτικών.
Συγκεκριμένα, η Επιστολή αναφέρει :
Οι καταναλωτές της Κρήτης, με αφορμή την διαμαρτυρία για την ακρίβεια της βουλευτού του Κομμουνιστικού Κόμματος κ. Λιάνας Κανέλλη, για την τιμή της φραντζόλας, στην Κρήτη η τιμή αυτή είναι ανύπαρκτη. Οι καταναλωτές της Κρήτης αγοράζουν την φραντζόλα της Λιάνας Κανέλλη στην τιμή από 1 έως 1,20 Ευρώ.
Επειδή η διαφορά τείνει να είναι σχεδόν διπλάσια από την Περιφέρεια των Αθηνών, στην περιφέρεια της Κρήτης και ίσως και αλλού και επειδή οι καταναλωτές σήμερα καλούνται να σηκώσουν στην πλάτη τους έκτακτα Κυβερνητικά μέτρα, (φόρους, έκτακτες εισφορές), λόγω της δυσκολίας της Οικονομίας της Χώρας μας, παρακαλούμε όπως διερευνηθεί το ενδεχόμενο εναρμονισμένης πρακτικής από τα σημεία προμήθειας της "φραντζόλας" από τους καταναλωτές.

Με Εκτίμηση
Η Πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

Ιωάννα Μελάκη

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Α/Μ 35
Ταχ. Δ/νση : Πλ.1866 Αρ.2
e-mail : epkxan@gmail.com
Τηλ.-Fax : 2821092666-2821092306

Δεν υπάρχουν σχόλια: