Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

ΕΚΠΟΙΖΩ - Πρόσκληση για συμμετοχή σε εκδήλωση με θέμα την ενεργειακή ένδεια

Θα θέλαμε να προσκαλέσουμε στην εκδήλωση για την ενδυνάμωση των καταναλωτών για την αντιμετώπιση της ενεργειακής ένδειας, με τίτλο «Ενεργειακή Ένδεια στην ΕΕ: Υφιστάμενη κατάσταση, Πολιτικές, Ενδυνάμωση Καταναλωτών», την Τρίτη 21.12.2021, 9:30-14:00.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ με τίτλο “Training for Energy Consumers Empowerment - TRECE”, στο οποίο συμμετέχει το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ). Στους ομιλητές θα βρίσκεται και η νομική σύμβουλος της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ., Βίκυ Τζέγκα.

Η Εκδήλωση, προκειμένου να αντιμετωπίσει σφαιρικά το ζήτημα της ενεργειακής ένδειας, έχει χωριστεί σε 3 ενότητες:

1. Η κατάσταση της ενεργειακής ένδειας και πολιτικές αντιμετώπισής της στην ΕΕ και τις χώρες των εταίρων του έργου (Βουλγαρία, Ελλάδα, Ισπανία, Ρουμανία, Σλοβενία).

2. Παρουσίαση πραγματικών περιπτώσεων / εμπειριών από αρμόδιους φορείς (οργανώσεις, κοινωνικούς λειτουργούς) και πρακτικές λύσεις

3. Ευρωπαϊκά έργα που αποσκοπούν στην αντιμετώπιση της ενεργειακής ένδειας και παρουσίαση της πλατφόρμας κατάρτισης του TRECE.

Η εκδήλωση είναι δωρεάν και στα αγγλικά, με προεγγραφή στο https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZctf-GppzkjHtACBwqa0NUrH93b58u5XOw9


Επισυνάπτονται η Πρόσκληση (Αρχείο pdf - 705 KB) και η Ατζέντα (Αρχείο pdf - 788 KB).

Με εκτίμηση,

Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ.
Στουρνάρη 17, Αθήνα 106 83
Τηλ. επικοινωνίας: 210 330 4444
E-mail:
info@ekpizo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: