Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

ΕΕΚΕ - Ερωτηματολόγιο: Ψηφιακές Κοινότητες Τρίτης Ηλικίας

Πόσο εξοικειωμένοι είστε με το διαδίκτυο; Κάνετε Ηλεκτρονικές Συναλλαγές; Θεωρείτε τις Ηλεκτρονικές Συναλλαγές Ασφαλείς; 
Αν είστε άνω των 60ετών χαρίστε μας 5 λεπτά από το χρόνο σας συμπληρώνοντας ένα online ερωτηματολόγιο για το έργο Ψηφιακές Κοινότητες Τρίτης Ηλικίας. 
Οι απαντήσεις που θα μας δώσετε θα αποτελέσουν τα θεμέλια μελέτης με βάση την οποία θα δημιουργηθεί ένα εκπαιδευτικό υλικό στο οποίο θα καταρτιστούν συμπολίτες μας άνω των 60 ετών στην ασφαλή χρήση των ηλεκτρονικών συναλλαγών. 
Οι ίδιοι οι καταρτιζόμενοι, θα στελεχώσουν ένα εθελοντικό δίκτυο που θα συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες στον τομέα των ηλεκτρονικών συναλλαγών, σε τοπικό επίπεδο. 
Πάρε μέρος στο έργο μας. 
Συμπλήρωσε και εσύ το ερωτηματολόγιο μας εδώ: https://eeke-seniors.gr/erotimatologio/ 
Το έργο "Ψηφιακές Κοινότητες Τρίτης Ηλικίας" υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας. Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους € 12εκ, χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως EEA Grants. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow.

Δεν υπάρχουν σχόλια: