Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

ΕΚΠΟΙΖΩ: 13η Ημερίδα Εθελοντισμού 6 Ιουνίου 2015


Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Η Κίνηση Φορέων Εθελοντισμού διοργανώνει για 13η συνεχή χρονιά ανοιχτή ημερίδα ενημέρωσης και προώθησης της ιδέας του εθελοντισμού. Στην προσπάθειά μας για τη διάδοση της ιδέας του Εθελοντισμού, και με βασικό λόγο την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε κατά τη διοργάνωση και πραγματοποίηση της 12ης Ημερίδας στο Θησείο, θα θέλαμε να σας καλέσουμε για μια νέα πραγματοποίηση αντίστοιχης εκδήλωσης. Η ΕΚΠΟΙΖΩ όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος είναι συνδιοργανωτής της εκδήλωσης.


Κίνηση Φορέων Εθελοντισμού 
Αθήνα, 26 Μαρτίου 2015

Αγ. Μελετίου 29, Αθήνα

Τηλ. 210-8677872, 6979362166
Fax  210 -8677872
Πληροφορίες: Σέμη Γκούφα
web: www.simetexo.gr
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: «AEGEE Αθήνα», «AIESEC HELLAS»,  «ΕΔΡΑ», «Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ», «Νέα Ακρόπολη», «PRAKSIS», «Ευρωπαϊκή Έκφραση», «Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ALMA»
ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ:
Στάση Ζωής για όλους μας!!!
Μια ημερίδα για την ανανέωση του εθελοντισμού μας.
Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,
Η Κίνηση Φορέων Εθελοντισμού διοργανώνει για 13η συνεχή χρονιά ανοιχτή ημερίδα ενημέρωσης και προώθησης της ιδέας του εθελοντισμού.
Στην προσπάθειά μας για τη διάδοση της ιδέας του Εθελοντισμού, και με βασικό λόγο την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε κατά τη διοργάνωση και πραγματοποίηση της 12ης Ημερίδας στο Θησείο, θα θέλαμε να σας καλέσουμε για μια νέα πραγματοποίηση αντίστοιχης εκδήλωσης.
                   
Η 13η συνεχής ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 6 Ιουνίου 2015, στο Θησείο, στο πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου (έναντι του Ηλεκτρικού Σταθμού ΗΣΑΠ)
Η Κίνηση Φορέων Εθελοντισμού, η οποία είναι το αποτέλεσμα μιας συνεργασίας 60 εθελοντικών οργανώσεων, είναι ανοικτή σε επιπλέον συμμετοχές εθελοντικών οργανώσεων προκειμένου για την διάδοση της ιδέας του εθελοντισμού στο ευρύ κοινό.
Σε κάθε ημερίδα πραγματοποιείται έκθεση δράσεων των συμμετεχόντων φορέων, ενημερωτικές παρουσιάσεις, δραστηριότητες για παιδιά, μουσικά δρώμενα.
Η ποικιλία των δραστηριοτήτων, ο κατάλληλα επιλεγμένος χώρος, και η συμμετοχή των οργανώσεων με διάφορους σκοπούς – αλλά με κοινό στόχο τη διάδοση του εθελοντισμού- φέρνει όσους μας επισκέπτονται σε άμεση επαφή μαζί μας, γνωρίζοντάς τους το έργο μας, τις ιδέες μας, την αγάπη για τον εθελοντισμό.
Λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας που όλοι φέρουμε εφαρμόζοντας το ιδεώδες του Εθελοντισμού με καθημερινή δράση, και λόγω πρότερης συνεργασίας μας, θεωρούμε πως συμμερίζεστε την ανάγκη για συνέχεια στη προώθηση της ιδέας του Εθελοντισμού.

Για την συμμετοχή του οργανισμού σας στην ημερίδα μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής που σας επισυνάπτουμε και να μας την αποστείλετε συμπληρωμένη μέχρι τις 15-4-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: