Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Δελτίο Τύπου Τρίτη 09-09-2014 / Εθιμοτυπική Επισκεψη "Φιλαδελφίας" στον κο Μέτιο

Δελτίο Τύπου
Τρίτη 09-09-2014

Σε άριστο κλίμα, ευχές και ενημέρωση στην εθιμοτυπική επίσκεψη του συλλόγου Φιλαδελφία  στον  Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Χρήστο Μέτιο. Μέλη του ΔΣ (Αθηνά Μπομποτά, Θανάσης Μποζατζής, Μανώλης Κιουτσούκης, Νίκος Βασιλάκης), του ελεγκτικού συμβουλίου (Γιώργος Ράπτης, Λία Κατραντζή), δημιουργοί, Κλεοπάτρα Κοσμούδη, Μαρία Βασιλάκη, εθελοντές της Φιλαδελφίας είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κο Χρήστο Μέτιο, για τις δράσεις μας και τα νέα του καθήκοντα.

"Συγχαρητήρια για την εκλογή σας και καλή επιτυχία στο έργο που αναλάβατε.
Με τη συνεργασία μας ανταποκρίνεστε στην προσπάθεια για την ανάδειξη, υποστήριξη και επικοινωνία των ανθρώπων που μέσα τους επικράτησε η ανάγκη της δημιουργίας.
Εκ των Σκοπών μας ως «Κοινότητα Υποστήριξης Παραγωγής», όπως αναφέρεται στο καταστατικό του συλλόγου μας είναι:
«Η προστασία, διαφύλαξη και αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς.    
Η προώθηση της επιχειρηματικότητας του τουρισμού και η συνεργασία φορέων όλων των τομέων της οικονομίας (δημόσιου, ιδιωτικού και κοινωνικού).
Η ανάδειξη της Συνεργασίας, του συνεργατισμού ως εργαλείου επιχειρηματικότητας, καινοτομίας, σε συνέπεια με τις Διεθνείς Αρχές και Αξίες του Συνεργατισμού»
Σας ευχόμαστε, ως θεματοφύλακες να έχετε πάντα τη δύναμη το πάθος και το μεράκι να αναδεικνύετε και να διαδίδετε την αγάπη, για την ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, τον ΤΟΠΟ ΜΑΣ, την συνεργασία, την προσφορά και αλληλεγγύη, την πολιτιστική μας κληρονομιά, ιδιαίτερα στους νέους μας, για την ιστορία των προγόνων μας, τη δική μας ιστορία, ώστε να μη λησμονηθεί στο μέλλον.
Σ 'αυτό τον αγώνα σας η Φιλαδελφία θα είναι κοντά σας, αγκαλιάζοντας τις προσπάθειες σας με κάθε δυνατό τρόπο.
Ας μη ξεχνάμε πως με την αγαπητική ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ συναναστροφή, τη συνεργασία, προσφορά και αλληλεγγύη, μιμούμενοι τους προγόνους μας, όταν θέλουμε, μπορούμε να κατορθώσουμε ακόμη και τα πιο δύσκολα .!!
Προσβλέπουμε στη δυναμική της ανάπτυξης της συνεργασίας μας και με χαρά περιμένουμε προτάσεις και κοινό σχεδιασμό σε μελλοντικές δράσεις."
Για την επικοινωνία μας
στείλτε μέϊλ : philadelpheia@gmail.com
τηλεφωνήστε: 6932302172

Δεν υπάρχουν σχόλια: