Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Ι.Ο.ΑΣ. "ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ" ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Ι.Ο.ΑΣ. "ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ" ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ Αγαπητοί φίλοι εθελοντές,
Στο πλαίσιο του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού, εθελοντές του Ινστιτούτου  θα ανοίξουν τη φετινή παρέλαση κρατώντας το πανό του Flash Mob και τα σήματα του Κ.Ο.Κ., παίζοντας στα μεγάφωνα το τραγούδι  του Ι.Ο.ΑΣ. Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Μαρτίου στις 14:00 στο κέντρο της πόλης.
Για τη συμμετοχή σας επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210 86 20 15210 86 20 150 και 6984111204 κα Ιωάννα Τζόβολου, καθημερινά από τις 10:00-17:00.

Πιστεύουμε ότι είναι μια καλή κίνηση, διότι όπως γνωρίζετε εκείνες τις μέρες και ώρες, χιλιάδες κόσμος παρακολουθεί είτε από κοντά είτε από την τηλεόραση την παρέλαση του Καρναβαλιού και είναι μοναδική ευκαιρία να περάσουμε μηνύματα για την Οδική Ασφάλεια με ευχάριστο τρόπο.
Είναι σημαντικό ειδικά τις μέρες αυτές αλλά και όχι μόνο, να τονίσουμε και να επισημάνουμε  στον κόσμο πόσο σοβαρό είναι το θέμα τις Οδικής Ασφάλειας, όταν 1η αιτία θανάτου για τις πιο παραγωγικές ηλικίες, 15-29 ετών, είναι τα τροχαία ατυχήματα.
Θα είναι ένα ηχηρό μήνυμα για τους νέους όχι μόνο της πόλης της Πάτρας αλλά και χιλιάδων  άλλων που θα βρίσκονται εκεί για να διασκεδάσουν τις μέρες αυτές.
Θα πρέπει να φροντίσουμε ως Ι.Ο.ΑΣ. να διαφυλάξουμε όσο μπορούμε την ασφαλή μετακίνησή όλου αυτού του κόσμου  που θα ξενυχτίσει, θα πιει αλκοόλ και θα οδηγήσει για να γυρίσει σπίτι του, μέσα από τα μηνύματα που θα τους δώσουμε.

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή ενημέρωση είμαστε στη διάθεσή σας.

Σας ευχαριστούμε πολύ,
Τζόβολου Ιωάννα

Δεν υπάρχουν σχόλια: