Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα στο Αμύνταιο Φλώρινας - 19 Οκτ 2013 - Βίντεο

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» σε συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίουκαι το Αστυνομικό τμήμα Αμυνταίου,
διοργάνωσαν για 3η συνεχόμενη χρονιά εκδήλωση στο Αμύνταιο, που έχει ως στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου και ιδιαίτερα τους νέους ότι ότι το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί, παρακινώντας τους να επιλέγουν πάντα τον οδηγό της παρέας.
Αξίζει να τονίζουμε πως ο Δήμος Αμυνταίου και γενικότερα ο Νομός Φλώρινας βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις πανελλαδικά με τα λιγότερα τροχαία ατυχήματα και συμμετέχει δυναμικά σ' όλες τις εκδηλώσεις για την Οδική Ασφάλεια και την Κυκλοφοριακή Αγωγή.
Με το σύνθημα: «Όλοι διασκεδάζουν, ένας δεν πίνει, ο οδηγός της παρέας», πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση «Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα» στο Bar «Ρόδα» στο Αμύνταιο, το βράδυ του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου 2013. Πρόκειται για εκδήλωση που διοργανώνεται σε συνεργασία του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» με τον Δήμο Αμυνταίου και πραγματοποιείται για 7η συνεχόμενη χρονιά σε 21 πόλεις της Ελλάδας, ταυτόχρονα με τη μεγάλη Πανευρωπαϊκή διοργάνωση σε άλλες 22 χώρες.
Η Αντιδήμαρχος Αμυνταίου, Μέλη Γιαννιτσοπούλου με την βοήθεια ανδρών της Τροχαίας του Α.Τ. Αμυνταίου, ανέλαβαν την ενημέρωση για την εν λόγω δράση, διανέμοντας ενημερωτικό υλικό και πραγματοποιώντας «φιλικά» αλκοτέστ, τόσο στους διερχόμενους οδηγούς, όσο και στους θαμώνες του καταστήματος, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού και των οδηγών, ότι το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: