Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Ε.Π.Κ.Κ. : "Λαοθάλασσα" στο Γραφείο των Καταναλωτών στην Ιεράπετρα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12-07-2012
Σε "Λαοθάλασσα" αυτές τις ημέρες έχει μετατραπεί το Γραφείο της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, που βρίσκεται στη οδό Λακέρδας 11 στην Ιεράπετρα του Ν. Λασιθίου. Κόσμος κατέφθασε εκεί με κάθε μέσο από όλο το Νομό Λασιθίου (υπερχρεωμένα νοικοκυριά και επιχειρήσεις) αναζητώντας την ενημέρωση ως το "σωσίβιο" που θα πιαστεί για να βγει από το αδιέξοδο και τον βραχνά της υπερχρέωσης, για να νοιώσει ότι δεν χάθηκαν όλα, ότι μπορεί να ελπίζει... Στην αύξηση της κινητικότητας των καταναλωτών συνετέλεσε σε σημαντικό βαθμό η επίσκεψη της Προέδρου της Ένωσης, κ. Ιωάννας Μελάκη, στην περιοχή και ιδιαίτερα στο Γραφείο της Ένωσης, όπου κατεγράφη "το αδιαχώρητο" τις ημέρες παραμονής της (η οποία συνεχίζεται και αύριο Παρασκευή 13-07-2012) καθώς είχε προηγηθεί σχετική πρόσκληση των Λασιθιωτών από την ίδια, καλώντας τους να προσέλθουν σε συνάντηση μαζί της ελεύθερα, χωρίς ραντεβού, όπου θα μπορούσαν να θέσουν τον προβληματισμό τους μοιράζοντας μαζί της την αγωνία τους, αναζητώντας απαντήσεις, μα προπάντων παίρνοντας χρήσιμες και έγκυρες συμβουλές για τον καλύτερο τρόπο αντιμετώπισης των οφειλών τους.
Στην διάρκεια της παραμονής της, η κ. Μελάκη έδωσε συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ, όπου κάλεσε τους πολίτες, τους προβληματισμένους πολίτες από την υπερχρέωση, αλλά και από την πίεση των Τραπεζών και των συνεργαζόμενων εταιρειών αυτών, να μη φοβούνται, να απευθύνονται στην Ένωση στο τοπικό γραφείο, όπου υπάρχει εκλεκτό επιστημονικό προσωπικό (δικηγόροι-οικονομολόγοι) να ζητήσουν τις συμβουλές τους οι οποίες παρέχονται εντελώς δωρεάν σε μέλη αλλά και μη μέλη. Επίσης η Πρόεδρος της Ένωσης (Ε.Π.Κ.Κ.) αναφέρθηκε στην ανάγκη των καιρών, τονίζοντας ότι επιβάλλεται η κοινωνική ένωση των πολιτών και η εθελοντική προσφορά όλων μας καθώς οφείλουμε να παλέψουμε για το αύριο, για ένα καινούργιο καθαρό αύριο, για το δικό μας αύριο, για το αύριο των παιδιών μας.
Τέλος, η Ε.Π.Κ.Κ. ενημερώνει τους καταναλωτές ότι η εκστρατεία ενημέρωσης για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά Παγκρήτια, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, καλεί δε όσους συλλόγους εργαζομένων ή ενώσεων πολιτών ή άλλων φορέων επιθυμούν να ενημερωθούν για το νόμο "για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά" να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2821092666 και με e-mail : epkxan@gmail.com

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Α/Μ 35
Ταχ. Δ/νση : Πλ.1866 Αρ.2
e-mail : epkxan@gmail.com
Τηλ-Fax : 2821092666-2821092306

Δεν υπάρχουν σχόλια: