Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Ε.Π.Κ.Κ. : ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3-07-2012
Επιτέλους ήρθε η ΩΡΑ να λυθεί το πρόβλημα ΑΣΠΙΔΟΣ, που ταλαιπωρεί τις ασφαλιστικές εταιρείες, τους ασφαλιστές μας προπαντός χιλιάδες "θύματα" τους καταναλωτές - ασφαλισμένους είπε σε σχετική συνέντευξή του ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, κ. Γιώργος Παπαλάς.
Συγκεκριμένα :
Ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, κ. Παπαλάς Γεώργιος, σε ερώτηση δημοσιογράφου σε συνέντευξη, σε γνωστό τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης και στην ερώτηση του δημοσιογράφου, τι σκέφτεται η Ένωση να κάνει σ' αυτό το θέμα το επόμενο διάστημα, ο Αντιπρόεδρος επισημανε ότι το θέμα είναι «πατάτα καυτή» και απαιτεί άμεση διαχείρηση με την παρέμβαση της Ένωσης στις αρμόδιες αρχές, που οφείλουν να σκύψουν επί του προβλήματος και να δώσουν άμεση λύση : Δίκαιη αποζημίωση των ασφαλισμένων και τιμωρία των ενόχων. Επίσης συνέστησε στους πρώην ασφαλισμένους να αποφύγουν την παραπληροφόρηση και εκμετάλλευση από κάποιους επιτήδειους.
Επίσης στην συνέχεια της συνέντευξής του, ο Αντιπρόεδρος είπε ότι η Ένωση το επόμενο διάστημα θα καταφύγει με Αγωγές στην Δικαιοσύνη για διεκδίκηση των συμφερόντων των καταναλωτών καθώς τα "θύματα" της Ασπίδος περιμένουν δικαίωση και η πολιτεία έχει αργήσει στο έργο της και στο ρόλο της, που δεν είναι άλλος από την προστασία της περιουσίας των πολιτών της.

Από το Γραφείο Τύπου της Ένωσης

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Α/Μ 35
Ταχ. Δ/νση : Πλ.1866 Αρ. 2
e-mail : epkxan@gmail.com
Τηλ-Fax : 2821092666-2821092306

Δεν υπάρχουν σχόλια: