Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

I.O.AΣ.: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ, 2-5 Σεπτ. 2011

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» θα συμμετέχει με το εκπαιδευτικό του πρόγραμμα «Κυκλοφορώ με ασφάλεια» στο 2ο Φεστιβάλ «ΠΑΙΔΙΑΔΡΟΜΗ» που πραγματοποιείται στις 2-5 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.
Αντικείμενο της έκθεσης είναι το «παιδί», από τη νηπιακή ηλικία μέχρι το τέλος της εφηβείας και η αγωγή του σε διανοητικό, σωματικό και ψυχικό επίπεδο, απευθυνόμενη σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Το Ινστιτούτο έχει αναλάβει τον τομέα της κυκλοφοριακής αγωγής, παρουσιάζοντας το εν λόγω πρόγραμμα στα παιδιά της Α/βάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς στον ίδιο χώρο θα υπάρχουν και τα έργα ζωγραφικής των φοιτητών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας κι έχουν δημιουργηθεί μετά από συνεργασία του Ι.Ο.ΑΣ. και της ΑΣΚΤ.
Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ (π.χ. ώρες λειτουργίας κτλ.) και το πρόγραμμα εκδηλώσεων μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας
http://ioas.gr/index.php?ID=latest_news&Rec_ID=3129
Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά μαζί με τους μικρούς σας φίλους για να διασκεδάσουμε μαθαίνοντας να κυκλοφορούμε με ασφάλεια στους δρόμους μας στο πλαίσιο και της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.
Να είστε όλοι καλά.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η ομάδα του Ινστιτούτου,
Ι.Ο.ΑΣ. Πάνος Μυλωνάς - Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα
Τηλ.: 210 8620150, Fax: 210 8620007
e-mail : info@ioas.gr
Site : http://www.ioas.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: