Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

2ος Μαθητικός Διαγωνισμός στην Π.Ε. Φλώρινας για Θέματα Ασφάλειας στο Internet – 2011

2ος Μαθητικός Διαγωνισμός στην Π.Ε. Φλώρινας για Θέματα Ασφάλειας στο Internet – 2011
Για Μαθητές Γυμνασίου
ΘΕΜΑ Διαγωνισμού :
«Ποιους Κανόνες Πρέπει να Ακολουθώ για να Έχω Ασφαλή Πλοήγηση στο Internet;»
Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου (Safer Internet Day), που φέτος γιορτάζεται για 8η συνεχή χρονιά στη χώρα μας, το Κέντρο ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Π.Ε. Φλώρινας, ο Υπεύθυνος Αγωγής Υγείας της Δ/νσης Β’/θμιας Εκπ/σης Φλώρινας και η Ελληνική Καταναλωτική Οργάνωση (Ε.ΚΑΤ.Ο.) Φλώρινας συμμετέχουν στον εορτασμό της ημέρας αυτής, διοργανώνοντας τον 2ο Μαθητικό Διαγωνισμό στην Π.Ε. Φλώρινας για Θέματα Ασφάλειας στο Internet.
Στο Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος εθελοντικά μαθητές από τα Γυμνάσια της Π.Ε. Φλώρινας, οι οποίοι θα πρέπει να γράψουν μια έκθεση (εργασία) για το παραπάνω θέμα, μεγέθους όχι μεγαλύτερου από μία σελίδα Α4, και να την παραδώσουν στον Διευθυντή του σχολείου τους έως και την Παρασκευή 28η Ιανουαρίου 2011, που λήγει η προθεσμία συμμετοχής στον Διαγωνισμό, ο οποίος θα πρέπει με τη σειρά του να παραδώσει τις εκθέσεις στο Κέντρο ΠΛΗ.Ν.ΕΤ. Π.Ε. Φλώρινας.
Στο πάνω μέρος της έκθεσης και με ευδιάκριτα γράμματα, θα πρέπει να γράψουν οι μαθητές τα εξής στοιχεία τους :
ΕΠΩΝΥΝΟ – ΟΝΟΜΑ – ΤΑΞΗ – ΣΧΟΛΕΙΟ
Οι εκθέσεις θα βαθμολογηθούν από 3 (τρεις) εκπαιδευτικούς και στις 3 (τρεις) καλύτερες εκθέσεις θα δοθούν τα εξής βραβεία :
1. Φορητός Υπολογιστής (Laptop).
2. Ψηφιακή Φωτογραφική Μηχανή.
3. Ψηφιακή Κορνίζα.
Η απονομή των βραβείων θα γίνει το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011, σε ειδική εκδήλωση μαζί με ομιλία για την Ασφάλεια στο Internet.

Δεν υπάρχουν σχόλια: