Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Η «17η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα» στο Αμύνταιο (pics) - Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 - Από neaflorina

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος στο Café Bar «Τα Ρόδα» στο Αμύνταιο της Φλώρινας, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023, η δράση «Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα». Η συγκεκριμένη δράση διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό «Responsible Young Drivers», τον Δήμο Αμυνταίου και τη συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου.

Σκοπός της συγκεκριμένης ενέργειας είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού, ιδίως των νέων στη χώρα μας, ώστε να αντιληφθούν ότι αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί, υιοθετώντας πιο υπεύθυνη στάση ως οδηγοί αλλά και ως συνεπιβάτες.

Στη δράση συμμετείχαν εθελοντές, η Αντιδήμαρχος κα. Αφροδίτη Καραούλη, ο Πρόεδρος της ΔΚ Αμυνταίου κ. Ευάγγελος Μακρής, ο Πρόεδρος της ΔΕΤΕΠΑ και Αντιδήμαρχος κ. Στέλιος Δεμερτζίδης και η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. κα. Ελένη Ιωαννίδου Τζίτζιου.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές, το Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου, το Café Bar «Τα Ρόδα» και τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους.

Κείμενο και Φωτογραφίες από neaflorina


Δεν υπάρχουν σχόλια: