Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

ΕΚΠΟΙΖΩ - Ευγενική Υπενθύμιση: Έρευνα για τις ενεργειακές ανάγκες των νοικοκυριών

Αγαπητή /έ μας,


Σου υπενθυμίζουμε οτι θα θέλαμε τη στήριξή σου μέσω της συμμετοχής σου σε δράση της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. που αφορά στην ενεργειακή φτώχεια και τη στήριξη των ευάλωτων νοικοκυριών -  ένα θέμα εξαιρετικά ευαίσθητο και επίκαιρο για την κοινωνία μας. Η ενεργειακή φτώχεια είναι κατά βάση συνδεδεμένη με τις υψηλές τιμές ενέργειας, το χαμηλό εισόδημα των νοικοκυριών και τη χαμηλή ενεργειακή απόδοση των κτιρίων και των οικιακών συσκευών.


Γι'αυτό σε καλούμε να συμπληρώσεις το παρόν ερωτηματολόγιο μέχρι τις 30/6/2023, το οποίο αποτελεί δράση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος "REVERTER", στο οποίο συμμετέχει η Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. ως εταίρος. Βασικός στόχος του προγράμματος είναι η μείωση του ενεργειακού κόστους και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των νοικοκυριών μέσω της ενεργειακής αναβάθμισης των κατοικιών τους, με έμφαση στους ευάλωτους συμπολίτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας εδώ.

 

Αρκούν μόλις 10 λεπτά για τη συμπλήρωσή του.

 

Σε περίπτωση που έχεις απαντήσει ήδη στο ερωτηματολόγιο, παρακαλούμε αγνόησε το email. Μπορείς όμως να το προωθήσεις σε φίλους και γνωστούς.


Τέλος, θα εκτιμούσαμε να συμμετέχεις ως εθελοντής στις δράσεις που θα ακολουθήσουν, όπως εκστρατείες ενημέρωσης, εκδηλώσεις, σεμινάρια, επισκέψεις σε κατοικίες κ.ά. Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνσου στο info@ekpizo.gr με τίτλο "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ REVERTER".

 

Γίνε και εσύ συμμέτοχος στην πράσινη μετάβαση με προσιτούς και άμεσους τρόπους για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας και την άμβλυνση του φαινομένου της ενεργειακής φτώχειας.

 

Ευχαριστούμε!

 

Με εκτίμηση,

Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ.
Στουρνάρη 17, Αθήνα 106 83
Τηλ. επικοινωνίας: 210 330 4444
E-mail: info@ekpizo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: