Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο από την Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. για το Δίκαιο του Καταναλωτή - 15 Σεπτ 2021

Αγαπητοί συνεργάτες,

Ευχόμαστε να περάσατε ένα όμορφο και ξεκούραστο καλοκαίρι και να έχετε καλό Φθινόπωρο με υγεία πάντα!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το δωρεάν διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργανώνει η Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ., με θέμα ‘Έτοιμοι για το Δίκαιο του Καταναλωτή’, στις 15 Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη, 16:00 μ.μ. - 19:00 μ.μ., σε στελέχη μικρομεσαίων επιχειρήσεων, οι οποίες αλληλεπιδρούν με καταναλωτές.

Σε περίπτωση που ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και να συμπληρώσετε την αντίστοιχη φόρμα μέχρι τις 10/9/2021 εδώ. Επίσης, μπορείτε να το προωθήσετε αναλόγως. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης μετά το πέρας του σεμιναρίου.

Το σεμινάριο αυτό έχει ως σκοπό να εκπαιδεύσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να κατανοήσουν και να συμμορφωθούν με την ισχύουσα ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία για το δίκαιο του καταναλωτή, μέσω διαδραστικών μεθόδων διδασκαλίας, έτσι ώστε να ενισχυθούν οι γνώσεις των συμμετεχόντων, μαθαίνοντας πως να δίνονται ξεκάθαρες και κατανοητές πληροφορίες στους καταναλωτές και να μπορούν να διαχειρίζονται πιο εποικοδομητικά τις σχέσεις μαζί τους.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας εδώ.

Επίσης, εάν ενδιαφέρεστε για τη διεξαγωγή του εν λόγω σεμιναρίου σε στελέχη σας στο μέλλον, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@ekpizo.gr

Στη διάθεσή σας,

Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ.
Στουρνάρη 17, Αθήνα 106 83
Τηλ. επικοινωνίας: 210 330 4444
E-mail: info@ekpizo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: