Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Ε.Π.Κ. Κρήτης: "Ζητάμε την μη αναστολή εργασίας των ανεμβολίαστων Υγειονομικών"

Επιστολή, προς τον Υπουργό Υγείας κ.Αθανάσιο Πλεύρη , έστειλε η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, ζητώντας την μη αναστολή εργασίας των μη εμβολιασμένων Υγειονομικών

Στην επιστολή της η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης αναφέρει:

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

 Σας καλωσορίζουμε στο Υπουργείο Υγείας και σας ευχόμαστε δύναμη και καλό έργο, σε ένα Υπουργείο σημαντικότατο, καθώς ασχολείται με την ίδια μας την ζωή. Γι' αυτό και εμείς παρεμβαίνουμε και περιμένουμε να δώσετε άμεση λύση στο θέμα της εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών, αφού λάβετε  υπόψη σας τα αρνητικά της απόφασης αναστολής της εργασίας τους.

Αξιότιμε κ.Υπουργέ,

Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας , στο θέμα της υγείας και το πάθος σα,ς να το υπηρετήσετε με  ευλάβεια και σεβασμό, σας καλούμε να αναστείλετε άμεσα την απόφαση που θέλει έξω από το σύστημα Υγείας,τους  Νοσοκομειακούς (ιατρούς, νοσηλευτές κ.ά.). Δεν είμαστε ως Εθνικός Φορέας (Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης)αντίθετοι με τον εμβολιασμό, όμως, είμαστε αντίθετοι υπέρ της υποχρεωτικότητας αυτού  και πολύ δε μάλιστα της αναστολής της εργασίας  των εργαζομένων ανεμβολίαστων υπηρετούντων στις διάφορες δομές υγείας.

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Επειδή οι εργαζόμενοι ανεμβολίαστοι στις δομές Υγείας, όπως και οι εμβολιασμένοι, βάλανε πλάτη στα δύσκολα, την Αρχή της Πανδημίας (Covid 19) και όλοι εμείς , μαζί με την Πολιτεία τους χειροκροτούσαμε και τους  αποκαλούσαμε ήρωες, οφείλουμε Πολιτεία και χρήστες της Υγείας, αν μη τι άλλο να τους παρέχουμε σεβασμό!!!

Έπειτα από τα παραπάνω,

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Σας ζητάμε, ως Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης ,

Τη συνέχιση της εργασίας όλων αυτών των εργαζομένων στο σύστημα Υγείας ανεμβολίαστων,  που  νοιώθουν την πίεση του υποχρεωτικού  εμβολιασμού και ας επιστρατεύσουμε διαφορετική μέθοδο , αφενός να τους πείσουμε για εμβολιασμό, αλλά και να μην χάσουν την εργασία τους, στις διάφορες δομές Υγείας που με αξιοπρέπεια και σεβασμό Υπηρετούν.


Με Εκτίμηση

Η Πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

Ιωάννα Μελάκη

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Α/Μ 35

Ταχ.Δ/νση:Πλ.1866  Αρ.2
Email:
epkxan@gmail.com                                                         
Τηλ-Φαξ:2821092666-28210 92306

Δεν υπάρχουν σχόλια: