Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Εθιμοτυπική Επίσκεψη της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων"

image.gif
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 18/11/2019

Οι Εκπρόσωποι της Ένωσης και ο Αντιπεριφερειάρχης συζήτησαν θέματα που αφορούν στην προστασία των καταναλωτών
Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νίκο Καλογερή, πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019, η Πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, κα Ιωάννα Μελάκη, συνοδευόμενη από Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης.
Οι Εκπρόσωποι της Ένωσης και ο Αντιπεριφερειάρχης συζήτησαν θέματα που αφορούν στην προστασία των καταναλωτών, οι οποίοι βιώνουν δύσκολες κοινωνικές και εργασιακές συνθήκες λόγω της οικονομικής κρίσης της τελευταίας δεκαετίας, και συνεπώς έχουν αυξημένη ανάγκη από νομική υποστήριξη στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.
Σ’αυτό το πλαίσιο η κα Μελάκη επεσήμανε τη σπουδαιότητα του έργου της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών η οποία υπερασπίζεται σταθερά τα δικαιώματα των καταναλωτών αυτή τη δύσκολη περίοδο.
Αναλυτικά ¨Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με την ΄Ενωση να ενημερώνει για τις δράσεις της επί της προστασίας των καταναλωτών σε Παγκρήτιο επίπεδο και όχι μόνο, ιδιαίτερα την στήριξη των υπερχρεωμένων νοικοκυριών σε περίοδο κρίσης και συνεχίζει
Και οι δύο φορείς από την μεριά τους επισήμαναν την ανάγκη στήριξης των δανειολειπτών που  η "συνέπεια" τους διακρίνει στην ζωή τους, για να ρυθμίσουν το χρέος τους και να απαλλαχθούν από την πίεση των εταιρειών απαίτησης χρεών.
Σημαντική ήταν  από την κ.Μελάκη, η ενημέρωση προς τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Νίκο Καλογερή ,για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΄Ενωση στην λειτουργία της εστιάζοντας την συζητηση στο σημαντικότερο τα της στέγασης, καλώντας τον Αντιπεριφερειάρχη, να συμβάλλει στην εξεύρεση  γραφείου στέγασης, της ΄Ενωσης των Καταναλωτών (ως εκ του νόμου υποχρεούται) για να συνεχίσει αμέριμνα να προσφέρει τις εθελοντικές της υπηρεσίες στη κοινωνία.

Η Πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

Ιωάννα  Μελάκη

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Α/Μ 35
Ταχ.Δ/νση:Πλ.1866  Αρ.2
Email: epkxan@gmail.com                                                         
Τηλ-Φαξ:2821092666-28210 92306

Δεν υπάρχουν σχόλια: